Julkaistu: 21.03.2022

Kalaneuvos mukana maailman suurimmilla kala-alan messuilla Barcelonassa

Seafood Expo Global Kalaneuvos

The Global Seafood Expo järjestetään 26.-28. huhtikuuta 2022 Barcelonassa. Fira Barcelona Gran Via messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma on kala-alan suurin ja tarjonnaltaan monipuolisin maailmassa. Tapahtuma kattaa yli 2000 näytteilleasettajayritystä 89 eri maasta. Messut kokoavat yhteen yli 29 000 kala-alan ammattilaisostajaa ja -tarjoajaa kaikkialta maailmasta. Seafood Expo Global on globaali markkinapaikka, jossa alan ammattilaiset ja ostajat kohtaavat. Seafood Expo Global tarjoaa lähes kaikenlaisia kalatuotteita, laitteita ja palveluja kala-alan kaupankäyntiin ja asiakkaille.

Kalaneuvos on osallistunut Seafood Expo -messuille tapahtuman alkutaipaleelta, 90-luvulta lähtien. Aiemmin Brysselissä järjestetty tapahtuma on siirretty Barceloonaan, jossa se järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kalaneuvos osallistuu Barcelonan Global Seafood Expoon näytteilleasettajana. Löydät meidät Suomen Paviljongista, hallista 4 osastolta numero C200. Tervetuloa vierailemaan osastollemme keskustelemaan ja maistamaan kasvattamaamme ja jalostamaamme herkullista savukirjolohifileetä. Meillä on esillä myös laaja valikoima muita kansainvälisiä asiakkaita kiinnostavia tuotteita mm. kylmäsavu-, graavi-, lämminsavukirjolohi- ja lohituotteita, kirjolohenmätiä sekä tuoretta ja pakastettua silakkaa eri muodoissaan.

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global tuo kaikki kala- ja äyriäisalan avaintoimijat (toimittajat, ostajat, viranomaiset, jakelijat, teollisuuden ja palvelut) yhteen kaikkialta maailmasta.

Seafood Expo Global esittelee kala- ja äyriäistuotteiden uusimpia tuotteita – tuoreita, pakastettuja, säilykkeitä, korkean lisäarvon tuottavia, jalostettuja ja pakattuja tuotteita – maailmanlaajuisille kala-alan asiakkaille, mukaan lukien kaupan, ravintolat, hotellit, catering-palvelut, maahantuojat, jakelijat, kalamarkkinat ja muut vähittäis- ja ruokapalveluyritykset.

Seafood Processing Global esittelee myös kalojen ja merenelävien prosessoinnin eri mahdollisuuksia, mukaan lukien pakkausmateriaalit ja -laitteet, jäähdytys- ja pakastuslaitteet ja -tarvikkeet, primaarikäsittelylaitteet, sekundäärikäsittelylaitteet, hygienia- ja sanitaatio- ja laadunvarmistuspalvelut. Mukana olevat ostajat edustavat maahantuojia, viejiä, tukkukauppiaita, ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja muita vähittäis- ja ravitsemisalan yrityksiä.

26.-28.4.2022 Barcelona, Espanja

Global Seafood Expo aukioloajat:
Tiistai 26. huhtikuuta klo 10.00 – 19.00
Keskiviikko 27. huhtikuuta klo 10.00 – 19.00
Torstai 28. huhtikuuta klo 10.00 – 17.00

Expon osoite:
Fira Barcelona Gran Via Venue
Av. Joan Carles I, 64
08908, L’Hospitalet de Llobregat Barcelona, Spain

Article in english: The largest Seafood Event on the Globe – Kalaneuvos

Lisätietoja: Contact us – Kalaneuvos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *