Julkaistu: 05.11.2010

E&Y Entrepreneur of the Year

Veijo Hukkanen

Tuotantosarjan voiton vei Veijo Hukkanen, V. Hukkanen Oy:stä

Valtakunnallinen Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2010 -loppukilpailu pidettiin Helsingissä 5.11.2010.

Entrepreneur of the Year on vanhin ja maantieteellisesti laajin kansainvälinen yrittäjäkilpailu, joka järjestettiin nyt Suomessa kahdeksatta kertaa.

”Kilpailussa oli mukana upeita yrittäjiä, joilla on uskoa ja näkemystä tulevaisuudesta ja jotka ovat viime vuosinakin kasvattaneet rohkeasti liiketoimintaansa”, toteaa kilpailun johtaja Mikko Rytilahti Ernst & Youngilta tämän vuoden kilpailuehdokkaista. Kilpailussa nimettiin lisäksi kauppa-, tuotanto- ja palvelut -toimialasarjojen parhaat.

Kalasta on menestyksen evääksi

V. Hukkanen Oy:n toimitusjohtaja Veijo Hukkanen on ollut yrittäjä lähes koko ikänsä. Hän on vaistonnut kala-alan mahdollisuudet ja on laajentanut toimintaa panostamalla vahvasti kalatuotteiden kehittämiseen ja tuotannon jalostusarvon kasvattamiseen. Vuosien saatossa yrityksestä on kehittynyt merkittävä toimija sekä koti- että ulkomaisilla kalamarkkinoilla. Tänä päivänä V. Hukkanen Oy on kalatuotteiden edelläkävijä Suomessa. Kalaneuvos-tuotemerkin kalatuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta päivittäistavarakaupasta. Tuotemerkki sai Elintarviketeollisuusliiton kunniamaininnan Vuoden tähtituote 2008 -kilpailussa.

”Veijo Hukkanen on yrittäjä mitä suurimmassa määrin. Hän on aina katsonut tulevaisuuteen, kehittänyt liiketoimintaa ja investoinut rohkeasti. Hän uskoo tuotekehitykseen ja laatuun. Ala ei ole helppo, mutta Veijo Hukkanen antaa sille kaikkensa. Yrityksellä on edessään erinomaiset kasvumahdollisuudet”, Rytilahti toteaa.

Entrepreneur of the Year


Ernst & Young Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville kasvuyrittäjille. Se rohkaisee kasvuhakuiseen, vastuulliseen yrittäjyyteen ja kannustaa yrittäjiä, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Entrepreneur of the Year tukee kasvavan ja kannattavan liiketoiminnan rakentajia ja antaa heille tunnustusta yli 50 maassa alueellisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla toteutettavassa kasvuyrittäjäkilpailussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *