Julkaistu: 07.06.2017

Suomalainen on maailman paras – EcoFishBox™ voitti WorldStarin ja Sustainability Awardin

Kalaneuvos EcoFishBox fileet

Pakkausalan vuoden 2017 parhaat on valittu: Kalaneuvoksen ja Stora Enson Suomessa kehittämä EcoFishBox™ voitti World Packaging Organization WPO:n Sustainability Awardin. Pakkaukselle myönnettiin myös WorldStar-palkinto.

Kilpailun tuomaristo valitsi EcoFishBoxin WorldStar Sustainability Awardin voittajaksi eli parhaaksi kestävän kehityksen mukaiseksi pakkaukseksi maailmassa. Kilpailuun osallistui yhteensä 292 pakkausratkaisua. EcoFishBoxille myönnettiin myös WorldStar-palkinto.

Kalaneuvos ryhtyi ensimmäisenä maailmassa pakkaamaan tuoreet kalafileet EcoFishBox-kalalaatikoihin tämän vuoden alussa. EcoFishBox™ on kotimainen vaihtoehto, vuototiivis ja erinomaisesti pinoamista kestävä aaltopahvipakkaus. Konseptiin kuuluu myös automaattinen laatikonmuodostus sekä vuototiiviisti saumatut jääpussit. Uusiutuvasta materiaalista valmistettu kuitupohjainen EcoFishBox-laatikko on tilaasäästävä ja täysin kierrätettävä, ja se tuo säästöä pakkausten jätteenkäsittelyyn. EcoFishBoxilla voidaan korvata aiemmin samaan tarkoitukseen käytettyjä, polystyreenistä valmistettuja laatikoita.

WorldStar on vuosittain järjestettävä maailman pakkausjärjestöjen kilpailu. Palkinnot jaettiin maailman suurimman pakkausalan messutapahtuman Interpackin yhteydessä järjestetyssä WPO:n tilaisuudessa Düsseldorfissa Saksassa.

Lisätietoja:

Kalaneuvos – V. Hukkanen Oy
Mari Heikkilä, markkinointiviestintäpäällikkö
Puh. 03 5125 891
mari.heikkila(at)kalaneuvos.fi

Stora Enso Packaging
Vesa Penttinen, myynnin kehityspäällikkö
Puh. 040 502 2978
vesa.penttinen(at)storaenso.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *