Erikoistuotteet

Erikoistuotteet on tuotekategoria, jossa on muihin perusvalikoimamme kalatuotekategorioihin kuulumattomat erikoistuotteemme. Tunnetuin erikoistuotevalikoiman tuotteemme on kalamauste, jonka löydät kattavasti koko maasta hyvinvarustetuista ruokakaupoista. Kalamauste sopii kattavasti monilla tavoin kypsennetyille kaloille. Voit käyttää sitä hyvin myös monien muiden ruokien kuin pelkkien kalaruokien mausteena.

Lisäksi erikoistuotevalikoimassamme on Martin Kalan lipeäkala, joka on ainoa tuotteemme, jota myydään tytäryhtiömme Martin Kalan tuotemerkin alla. Martin Kalan lipeäkala punaisessa pussissaan on erityisesti joulun aikaan ruokakauppojen hyllystä löytyvä sesonkituote. Erikoistuotekategoriaamme kuuluu myös Juhla Kalaneuvos tuotteet, joiden pakkaukset on suunniteltu vaativimpaa makua ajatellen, esimerkiksi vaativille vieraille juhlatilaisuuksiin tai kutsuille. Juhla Kalaneuvos tuotteiden saatavuus ruokakauppojen perusvalikoimissa on harvinaisempaa – voit kysyä ruokakauppasi kalavastaavalta näitä tuotteita, mikäli haluat ostaa niitä.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja laajennamme erikoistuotevalikoimaamme kysytyllä uutuustuotteella lähikuukausina. Kannattaa seurata Kalaneuvoksen sosiaalisen median kanavia, niin saat tiedot uutuustuotteistamme ensimmäisten joukossa.

Juhla Kalaneuvos savulohifilee, pala
Pakkauskoko: n. 400 g vak
Juhla kalaneuvos savulohifilee pala
Juhla Kalaneuvos savukirjolohifilee
Pakkauskoko: 600–800 g vak
Juhla kalaneuvos savukirjolohifilee
Original Kalamauste
Pakkauskoko: 180 g prk, 600 g prk, 4 kg dyno
Martin Kalan lipeäkala
Pakkauskoko: n. 1 kg
Martin Kalan Lipeäkala MSC
wave