Kirjolohiceviche Micken tapaan

Annoskoko: 4 30 min

Kirjolohiceviche

KIRJOLOHICEVICHE – raikas tarjottava

Kirjolohicevichen on meille ideoinut ahvenanmaalainen kokki Michael Björklund, joka tunnetaan mm. ohjelmasta Strömsö. Kirjolohiceviche on herkullinen tarjottava ja antaa raikkautta joulupöytään. Se sopii hyvin alkupalaksi tai osaksi kalatarjottavia. Tämän reseptin ohjeella voit valmistaa cevichen myös siiasta, kuhasta, ahvenista tai mistä kalasta haluatkaan. Kirjolohiceviche sopii myös muihinkin juhlapyhiin kuin jouluun tai osaksi illanistujaisten tarjottavia.

Valmistusaineet

  • 400 g kirjolohifileetä
  • 2 rkl soijaa
  • 1 rkl inkivääriä
  • puolikas chili
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 appelsiini
  • ruohosipulia
  • oliiviöljyä
  • korianteria
  • vihanneskrassia

Kirjolohiceviche Micken tapaan ohje

  1. Pilko kirjolohifilee pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon.
  2. Kaada päälle soijakastiketta ja raastettu inkivääri. Sekoita.
  3. Purista puolikkaan sitruunan mehu ja hienonna puolet chilistä sekä ruohosipuli. Lisää nämä seokseen.
  4. Siirrä seos tarjoiluvadille ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä.
  5. Lisää viipaloidut appelsiinilohkot ja viimeistele korianterilla sekä vihanneskrassilla.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 196

Energia 249 kcal

Proteiini 18 g

Hiilihydraatit 6 g

Rasva 17 g

Tyydyttynyt rasva 3 g

Ravintokuitu 2 g

Suola 1.5 g

Sokeri 3 g

Kolesteroli 54 mg