Kirjolohiceviche Micken tapaan
Annoskoko: 4 30 min

KIRJOLOHICEVICHE – raikas tarjottava
Kirjolohicevichen on meille ideoinut ahvenanmaalainen kokki Michael Björklund, joka tunnetaan mm. ohjelmasta Strömsö. Kirjolohiceviche on herkullinen tarjottava ja antaa raikkautta joulupöytään. Se sopii hyvin alkupalaksi tai osaksi kalatarjottavia. Tämän reseptin ohjeella voit valmistaa cevichen myös siiasta, kuhasta, ahvenista tai mistä kalasta haluatkaan. Kirjolohiceviche sopii myös muihinkin juhlapyhiin kuin jouluun tai osaksi illanistujaisten tarjottavia.
Valmistusaineet
- 400 g kirjolohifileetä
- 2 rkl soijaa
- 1 rkl inkivääriä
- puolikas chili
- puolikkaan sitruunan mehu
- 1 appelsiini
- ruohosipulia
- oliiviöljyä
- korianteria
- vihanneskrassia
Kirjolohiceviche Micken tapaan ohje
- Pilko kirjolohifilee pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon.
- Kaada päälle soijakastiketta ja raastettu inkivääri. Sekoita.
- Purista puolikkaan sitruunan mehu ja hienonna puolet chilistä sekä ruohosipuli. Lisää nämä seokseen.
- Siirrä seos tarjoiluvadille ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä.
- Lisää viipaloidut appelsiinilohkot ja viimeistele korianterilla sekä vihanneskrassilla.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 196
Energia 249 kcal
Proteiini 18 g
Hiilihydraatit 6 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1.5 g
Sokeri 3 g
Kolesteroli 54 mg