Kalasalaatti japanilaistyyliin

Annoskoko: 4 10 min

Arvio:

4.86

Kalasalaatti japanilaistyyliin

Japanilaishenkinen kalasalaatti tuo palan Aasiaa lautasille

Kalasalaatti japanilaistyyliin sisältää salaisen ainesosan – se on tumma, suolaisen makea teriyakikastike. Teriyakikastike on japanilainen, makean suolainen soijakastike. Se sopii hyvin kalan; erityisesti kirjolohen tai lohen kanssa. Sitä voi käyttää raaka-aineiden marinoimiseen, lisätä ruokaan vasta paistovaiheessa tai käyttää sellaisenaan kastikkeena aterialle.Katso reseptivideo alta jos haluat katsoa video-ohjeen, kuinka tämä resepti valmistuu kokemattomaltakin kokilta:

Valmistusaineet

Teriyakilohi:

Salaatti:

  • reilusti salaattisekoitusta
  • kirsikkatomaatteja
  • kurkkua

Lisäkeriisi:

  • 3 dl (täysjyvä)riisiä
  • 1 litra vettä
  • 1/2 tl suolaa
  • salaattisekoitusta

Kalasalaatti japanilaistyyliin ohje

  1. Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa.
  3. Paista kalasiivuja pannussa minuutti.
  4. Lisää teriyakikastike, kiehauta ja laske lämpöä niin, että kastike hieman poreilee.
  5. Sammuta virta ja lisää siivujen päälle loraus soijakastiketta ja seesaminsiemeniä.
  6. Tarjoile täysjyväriisin ja salaatin kera kevyenä ateriana tai riisin kanssa täyttävänä ateriana.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 291 g

Energia 318 kcal

Proteiini 28 g

Hiilihydraatit 15 g

Rasva 14 g

Tyydyttynyt rasva 3 g

Ravintokuitu 1 g

Suola 3.9 g

Sokeri 2 g

Kolesteroli 81 mg