Grillilohi chimichurrilla Chef Wallinin tapaan

Annoskoko: 4 45 min

Grillilohi chimichurrilla

Grillilohi Chimichurrilla tuo vaihtelua kesäpöytään

Grillilohi chimichurrilla tuo vivahteen etelä-amerikkaa perinteiseen kesäpöytään. Kalan grillaus on helppoa ja käy käden käänteessä eikä vaadi ihmeellisiä niksejä. Kalan nahka suojaa kalaa liialliselta palamiselta ja riittävän kuuma grilli sekä nahkapuolen öljyäminen takaavat, että kala ei tartu ritilöihin kiinni. Katso Chef Wallinin video alta ja valmistat grillilohen chimichurrilla onnistuneesti!

Valmistusaineet

  • 700 g Kalaneuvoksen kirjolohta
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 dl hienonnettua korianteria
  • 1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1-2 chiliä hienonnettuna
  • 2 Kaffirlimetin lehteä
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • 1/3 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • rypsiöljyä nahkapuolelle

Grillilohi chimichurrilla Chef Wallinin tapaan ohje

  1. Kaada vuokaan hieman rypsiöljyä ja nosta kirjololohi siihen. Sekoita muut ainekset ja nosta ne lohen päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa 30min.
  2. Grillaa kovalla lämmöllä (250 astetta) kirjolohta nahkapuoli alaspäin noin 15 minuuttia kansi kiinni.
  3. Tarjoile uusien perunoiden ja salaatin kanssa.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 207

Energia 377 kcal

Proteiini 30 g

Hiilihydraatit 2 g

Rasva 29 g

Tyydyttynyt rasva 6 g

Ravintokuitu 1 g

Suola 0.6 g

Sokeri 1 g

Kolesteroli 94 mg