Graavikirjolohi-suupalat
Annoskoko: 10 suupalaa 15 min

Valmistusaineet
- 200 g Kalaneuvos graavikirjolohta siivuina
- 10 viipaletta perunalimppua tai saaristolaisleipää
- 100 g tuorejuustoa, esim. piparjuurenmakuista
- 100 g raejuustoa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
koristeluun:
- 1/2 dl puolukoita
- 5 vartta ruohosipulia
Graavikirjolohi-suupalat ohje
- Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen 4 osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
- Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke.
- Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki: leiväksi sopii hyvin myös mallasleipä.
Yhteistyössä Elixirin, Sydänliiton ja Muurlan kanssa.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 73 g
Energia 130 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatit 13 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 0.2 g
Sokeri 3 g
Kolesteroli 17 mg
Graavikirjolohesta valmistuvat herkulliset alkupalat
Graavikirjolohi-suupalat ovat mainio pikkusuolainen tarjottavaksi juhliin ympäri vuoden. Tuttu ja toimiva makupari, eli graavikirjolohi ja saaristolaisleipä, toimivat aina hyvin yhteen ja maistuvat kaikille. Mehevyyttä suupaloihin saadaan raejuustosta ja maustetusta tuorejuustosta syntyvästä levitteestä, jota sivellään leipäsille ennen graavikirjolohen ja koristeiden asettamista.
Nämä vastustamattoman herkulliset suupalat ovat varma valinta juhlaan kuin juhlaan. Olemme lisänneet tähän reseptiin videon, josta voit helposti seurata reseptiä.