Graavikirjolohi-suupalat

Annoskoko: 10 suupalaa 15 min

Graavikirjolohi-suupalat

Valmistusaineet

  • 200 g Kalaneuvos graavikirjolohta siivuina
  • 10 viipaletta perunalimppua tai saaristolaisleipää
  • 100 g tuorejuustoa, esim. piparjuurenmakuista
  • 100 g raejuustoa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria

koristeluun:

  • 1/2 dl puolukoita
  • 5 vartta ruohosipulia

Graavikirjolohi-suupalat ohje

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen 4 osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
  2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke.
  3. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.

Vinkki: leiväksi sopii hyvin myös mallasleipä.

Yhteistyössä Elixirin, Sydänliiton ja Muurlan kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 73 g

Energia 130 kcal

Proteiini 8 g

Hiilihydraatit 13 g

Rasva 4 g

Tyydyttynyt rasva 2 g

Ravintokuitu 3 g

Suola 0.2 g

Sokeri 3 g

Kolesteroli 17 mg

Graavikirjolohesta valmistuvat herkulliset alkupalat

Graavikirjolohi-suupalat ovat mainio pikkusuolainen tarjottavaksi juhliin ympäri vuoden. Tuttu ja toimiva makupari, eli graavikirjolohi ja saaristolaisleipä, toimivat aina hyvin yhteen ja maistuvat kaikille. Mehevyyttä suupaloihin saadaan raejuustosta ja maustetusta tuorejuustosta syntyvästä levitteestä, jota sivellään leipäsille ennen graavikirjolohen ja koristeiden asettamista.

Nämä vastustamattoman herkulliset suupalat ovat varma valinta juhlaan kuin juhlaan. Olemme lisänneet tähän reseptiin videon, josta voit helposti seurata reseptiä.