Glögillä graavattu kirjolohi

Annoskoko: 4 12 h

Glögillä graavattu kirjolohi – joulun makujen yllättäjä

Glögillä graavattu kirjolohi kuulostaa villiltä, mutta se tuo mukanaan täydellisen hedelmällisen joulun maun kirjoloheen, joka on muuten todella hyvä! 

Joulu on täynnä perinteitä, mutta miksi et tänä vuonna kokeilisi jotain uutta ja hurmaavaa? Glögillä graavattu kirjolohi on täydellinen tapa tuoda joulupöytään ripaus yllätyksellisyyttä ja hedelmäistä lämpöä. Sen mausteinen makeus yhdistyy kirjolohen pehmeään makuun niin, että jokainen suupala maistuu joululta.

Valmistusaineet

  • 300 g kirjolohifileetä
  • 1 rkl hienoa merisuolaa
  • 1 ½ tl sokeria
  • 2 tl glögitiivistettä

Glögillä graavattu kirjolohi ohje

    1. Kuivaa kirjolohi hyvin ja aseta se ritilälle, kuituliinalle tai muutaman talouspaperin päälle lautaselle.
    2. Sekoita suola, sokeri ja glögi rasiassa.
    3. Annostele sekoitus tasaisesti kirjolohen päälle.
    4. Aseta kelmu kalan päälle ja anna graavaantua 12-15 tuntia jääkaapissa.
    5. Huuhtele kirjolohi kylmällä vedellä. Kuivaa, poista nahka ja leikkaa siivuiksi!

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 75

Energia 118 kcal

Proteiini 15 g

Hiilihydraatit 3 g

Rasva 5 g

Tyydyttynyt rasva 1 g

Ravintokuitu 0 g

Suola 3.8 g

Sokeri 3 g

Kolesteroli 45 mg