Julkaistu: 05.04.2018

Rekrytointi – tuotannon vuoroesimies

Kalaneuvoksen pääkonttori Sastamalassa - ilmakuva

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Haemme tuotannon vuoroesimiestä vakituiseen työsuhteeseen, kaksivuorotyöhön.

Vastaat omassa vuorossasi tuotannon tehokkaasta ja laatuvaatimusten mukaisesta toiminnasta ja toimit vuorosi työntekijöiden esimiehenä.

Tehtävässä menestymisessä tärkeimpiä tarvittavia ominaisuuksia ovat paineensietokyky, esimiestaidot, ripeys, organisointikyky ja omatoimisuus. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu kokemus. Selkeäksi eduksi katsotaan elintarvikeinsinöörin koulutus, työnjohtokokemus sekä laatujärjestelmien tuntemus.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Kasvun ja tavoitteiden saavuttamisen myötä myös sinulle tarjoutuu uusia mahdollisuuksia laajentaa toimenkuvaasi. Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme!

Haluatko olla osa Kalaneuvoksen tiimiä? Suoritamme rekrytoinnin yhteistyössä Personnelin kanssa. Täytä hakemuksesi 18.4.2018 mennessä Personnelin verkkosivulla.