Julkaistu: 13.04.2018

Rekrytointi – laatupäällikkö

Kalaneuvoksen pääkonttori Sastamalassa - ilmakuva

Laatupäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Sastamalan pääkonttorillemme uutta Laatupäällikköä.

Kalaneuvoksella on sertifioitu ISO 9001 -johtamisjärjestelmä, FSSC 22000 -elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä, sekä ISO 14001 -standardiin perustuva ympäristöjärjestelmä. Vastaat näiden järjestelmien sekä niihin liittyvien aihealueiden kehittämisestä yrityksessämme. Tehtävään liittyy yhteistyökumppaneiden auditointeja, sisäisten auditointien johtamista, sertifiointilaitosten ja asiakkaiden tekemät auditoinnit Kalaneuvoksella sekä viranomaisyhteistyö.

Tehtävässä johdat laatuun, tuoteturvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä asioita koko organisaatiossa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemuksen kautta hankittu kokemus. Vaatimuksena on johtamis-/laatujärjestelmien tuntemus. Selkeäksi eduksi katsotaan kokemus elintarvikealalta. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on tehtävässä hyödyksi.

Tehtävässä menestymisessä tärkeimpiä tarvittavia ominaisuuksia ovat kokonaisuuksien hallinta ja yksityiskohtien ymmärtäminen, priorisointikyky, organisointikyky, esimiestaidot ja omatoimisuus. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme! Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemus pian, kuitenkin viimeistään 26.4.2018 mennessä Personnelin verkkosivuilla.