Julkaistu: 06.03.2018

Rekrytointi – toimistoassistentti

Sastamalan pääkonttori ilmasta kuvattuna

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Haemme toimistoassistenttia kahden vuoden määräajaksi.

Toimit aulahenkilönä ja puhelinvaihteen pääkäyttäjänä sekä vastaat vieraiden vastaanotosta ja kokousjärjestelyistä. Tehtäviisi sisältyvät mm. ulkomaanmatkojen järjestelyt, kahvion ylläpito sekä erilaiset toimiston hankinnat. Työnkuvaasi kuuluvat myös sisäisen viestinnän tehtävät, viranomaisilmoituksien laatiminen ja toimiston muiden juoksevien asioiden hoitaminen. Lisäksi osallistut johdon luottamuksellisten asioiden hoitoon, mikä tuo mukanaan vastuuta ja sen sisäistämisen merkityksen.

Mitä toivomme sinulta? Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Sinulla on kyky organisoida ja järjestellä tehtäviä sekä pystyt toimimaan joustavasti kiireen ja jatkuvasti muuttuvien tilanteiden keskellä. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja osoitat erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hallitset Officen työkalut ja puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Kaupallinen koulutus ja muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset tarvittaessa osallistumaan osaamistasi vahvistaviin koulutuksiin. Tukenasi on tiivis ja toisiinsa luottava työyhteisö, jonka kanssa pääset seuraamaan yrityksemme kasvua aitiopaikalta.

Haluatko olla osa Kalaneuvoksen tiimiä? Suoritamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa. Täytä hakemuksesi 25.3.2018 mennessä Voiman verkkosivulla ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.