Julkaistu: 27.06.2017

Kalaneuvoksen Instagram-arvonta

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Olemme lähestyneet fileointiveitsen ja Kalamauste-purkkien voittajia Instagramin yksityisviestillä.

 

Onko kesän kohokohta aamulla ongitut ahvenet grillissä ruskistettuna vai itse tehty savulohileipä? Vai sittenkin rapeat muikut suoraan torikojusta?

Jaa Instagramissa kuvasi, jossa tallentuu mielestäsi kesän maistuvin kalaherkkuhetki! Merkitse kuva hashtageilla #kalaherkkuhetki ja #kalaneuvos. Huomaathan, että osallistuaksesi arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Halutessasi voit lähettää kuvan sähköpostitse osoitteeseen media@kalaneuvos.fi.

Arvomme kaikkien kuvansa jakaneiden kesken yhden Gensen Old Farmer Classic -fileointiveitsen ja 10 Kalaneuvos® Kalamauste-purkkia 1.8.2017. Osallistumisaika on 27.6.–31.7.2017. Tutustu tarkempiin sääntöihin alla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

 

ARVONTASÄÄNNÖT

Tutustu alla oleviin sääntöihin:

Arvonnan järjestäjä

V. Hukkanen Oy, Hukkasentie 25, 38220 Sastamala.

Osallistumiskelpoisuus

Kalaneuvoksen järjestämään kalaherkkuhetki-arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien V. Hukkanen Oy:n työntekijät.

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 27.6.–31.7.2017.

Arvontaan osallistuminen, kuvien käyttö ja palkinnot

Kalaneuvoksen kalaherkkuhetki-arvontaan osallistutaan lataamalla kalaisaa herkkuhetkeä kuvaava kuva Instagramiin ja merkitsemällä se hashtagein #kalaherkkuhetki ja #kalaneuvos. Huomaathan, että osallistuaksesi arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Kuvan voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen media@kalaneuvos.fi.

Kaikkien kuvansa jakaneiden tai lähettäneiden kesken arvotaan yhden Gensen Old Farmer Classic -fileointiveitsen ja 10 Kalaneuvos Kalamauste-purkkia 1.8.2017. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Kalaneuvos ottaa yhteyttä voittajiin Instagramin tai sähköpostin välityksellä.

V. Hukkanen Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta omissa medioissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. V. Hukkanen Oy:lla on oikeus käyttää arvontaan osallistuneita kuvia omassa markkinointiviestinnässään ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.

Henkilötiedot

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään arvonnan päättymisen jälkeen.

Vilpilliset ja sääntöjen vastaiset osallistumiset

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai muutoin sääntöjen vastaisesta menettelystä, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjän vastuu

Arvontaan osallistuja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta. Arvonnan järjestäjä ei myöskään vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä, osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan muusta toiminnasta arvontaan liittyen.

Arvonta ei kuitenkaan poissulje myyjän lakisääteistä vastuuta mahdollisen virheellisen tuotteen osalta.

Tekijänoikeudet

Arvontaan osallistujalla on oltava täydet tekijänoikeudet kuvaansa. Osallistuja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvan julkaisemiseen.

Arvonnan järjestäjät eivät ota juridista vastuuta osanottajan mahdollisesti syyllistyessä tekijänoikeuslain rikkomiseen.

Muut ehdot

Kalaneuvoksen omissa medioissa ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia arvontaan, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvontaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: media@kalaneuvos.fi.

Arvonta ei liity Instagramiin/Facebookiin, eikä Instagram/Facebook sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa.

937