Julkaistu: 05.02.2019

Kalaneuvoksen Instagram-arvonta

Instagram arvonta

Käy katsomassa Kalaneuvoksen ystävänpäivä-arvonta Kalaneuvoksen Instagram-tililtä (@kalaneuvos_oy) ja osallistu laadukkaiden kalan fileointiveitsien arvontaan! Arvontaan voi osallistua ystävänpäivään 14.2.2019 klo 24:00 asti.

Seuraa meitä myös Facebookissa!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvomme laadukkaat Swibo-Victorinox kalan fileointiveitset (2 kpl) kaikkien niiden kesken, jotka:
1. Ovat tykänneet Kalaneuvoksen alkuperäisestä ystävänpäivä-arvonta videojulkaisusta Instagramissa
JA
2. Seuraavat Kalaneuvoksen Instagram-tiliä 14.2.2019 klo 24:00 mennessä.

Lisäksi arvomme 1 kpl fileointiveitsiä kaikkien kommentteihin tägättyjen ystävien (luonnollisten henkilöiden) kesken, joilla on postiosoite Suomessa.

Tutustu tarkempiin sääntöihin alla.

 
Arvonnan järjestäjä:

Kalaneuvos Oy, Hukkasentie 25, 38220 Sastamala.

Osallistumiskelpoisuus:

Kalaneuvoksen järjestämään Instagram-arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, joilla on suomalainen postiosoite (sis. Ahvenanmaa), pois lukien Kalaneuvos Oy:n, Martin Kala Oy:n ja Kuivaniemen Kala Oy:n työntekijät.

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä.

Osallistumisaika:

Osallistumisaika on 5.2.2019 – 14.2.2019 klo 24:00 asti. Arvonta suoritetaan 15.2.2019 kaikkien arvonnan ehdot täyttäneiden osallistujien kesken. Kalaneuvos ottaa yhteyttä voittajiin Instagramin Direct Message -ominaisuudella (muista sallia DM-viestit asetuksissasi!).

Mikäli arvottuun voittajaan ei saada yhteyttä 7 vrk aikana, arvotaan tilalle toinen voittaja.

Kaikkien kilpailun ehdot täyttävien osallistujien kesken arvotaan kaksi ammatilaistason Swibo-Victorinox kalan fileointiveistä ja lisäksi yksi kappale veitsiä arvotaan kommentteihin tägättyjen ystävien kesken, joiden pitää olla luonnollisia henkilöitä, joilla on suomalainen postiosoite.

Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Kalaneuvos Oy:llä on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja kotipaikkakunta omissa medioissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.

 
Henkilötietojen käsittely:

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja palkintojen toimittamiseen. Henkilötiedot hävitetään arvonnan päättymisen jälkeen.

 
Vilpilliset ja sääntöjen vastaiset osallistumiset:

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai muutoin sääntöjen vastaisesta menettelystä, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

 
Järjestäjän vastuu:

Arvontaan osallistuja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta. Arvonnan järjestäjä ei myöskään vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten palkinnon toimittavan kuljetusyhtiön mahdollisesti hukkaamasta lähetyksestä.

 
Muut ehdot:

Kalaneuvoksen omissa medioissa ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia arvontaan, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvontaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: media@kalaneuvos.fi.

Arvonta ei liity Instagramiin/Facebookiin, eikä Instagram/Facebook sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit