Julkaistu: 11.11.2016

Avoimet työpaikat – VK-myyntipäällikkö

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille.

V. Hukkanen Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Liikevaihtomme oli vuonna 2015 n. 55 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 100 henkilöä. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita.

Lisätietoja: kalaneuvos.fi

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme Sastamalaan

VK-myyntipäällikköä

Vähittäiskauppamyynnin esimiehenä vastaat päivittäisen myynnin sujumisesta sekä myynnin tavoitteiden toteutumisesta ja tuloksellisesta myynnin kasvattamisesta. Osallistut itse aktiivisesti asiakkuuksien hoitoon puhelimitse ja kenttämyynnissä. Hoidat nimettyjä asiakkuuksia aktiivisella ja pitkäjänteisellä otteella luoden ylivertaista asiakaskokemusta ja kasvattaen myyntiä sekä tuet myynnin tsempparina myyntiryhmää hinnoittelussa, kampanjoinnissa ja päivittäisessä myynnissä. Raportoit tehtävässä myyntijohtajalle ja osallistut myynnin kehittämiseen yhteistyössä HoReCa-myyntipäällikön ja myyntijohtajan kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa (esim. tradenomi) ja jo kertyneitä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja esimiestyöstä. Elintarvikealan tuntemus ja osaaminen tukee tehtävässä menestymistä ja kala-alan osaaminen on tehtävässä eduksi. Olet aktiivinen, tavoitteellinen ja suunnitelmallinen myynnin ammattilainen, joka innostaa omaa myyntiryhmäänsä omalla esimerkillään hyviin tuloksiin. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle työtehtävät mielenkiintoisten asiakkuuksien ja vahvan Kalaneuvos-brändin parissa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Sinulla on mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen kasvavassa, kansainvälistyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sulevi Toivo, puh. 050 469 8890 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi osoitteessa uratori.mps.fi 27.11.10.2016 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *