Julkaistu: 20.03.2017

Avainlippu-merkki useille Kalaneuvos®-tuotteille

Usealle Kalaneuvoksen tuotteelle on myönnetty korkeasta kotimaisuusasteesta kertova Avainlippu-merkki. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu ja työllistää Suomessa. Avainlipun myöntää Suomalaisen Työn Liitto, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä.

Avainlippu-merkin ovat saaneet maukkaat silakkamarinadimme eli sinappi-, valkosipuli- ja tillisilakkafileet. Lisäksi Avainlippu on myönnetty myös Kalaneuvos® Suutarinlohelle, jossa silakkafileet ovat perinteikkäässä mausteliemessä. Palvelutiskistä löytyvät silakkamarinadit valmistetaan Selkämereltä pyydetystä suomalaisesta silakasta.

Savustetuista tuotteista Avainlipun ovat saaneet savusiika ja savulohiherkku sinihomejuusto, samoin kaikki suomalaisesta raaka-aineesta valmistetut graavatut, kylmäsavu- sekä savukirjolohituotteet.

Avainlipulla merkittyjen tuotteidemme lisäksi kaikki muutkin Kalaneuvos®-tuotteet on valmistettu vastuullisesti Suomessa. Ne edustavat suomalaista työtä ja kalanjalostustaitoa parhaimmillaan.

Löydät kaikki Avainlippu-tuotteemme Tuotteet-alasivuilta ja Sinivalkoinen valinta -verkkopalvelusta.

Kalaneuvos Savulohiherkku sinihomejuusto avainlippu
Savulohiherkku sinihomejuusto on yksi Avainlipun saaneista tuotteistamme.
800