Valkosipulisilakkafilee
Kalaneuvoksen valkosipulisilakkafilee kuuluu herkkusuun kalapöytään, on juhlan aihe sitten joulu tai muu tärkeä juhlapäivä. Se maistuu hienosti myös nopeana arkiruokana perunoiden ja salaatin kanssa tai vaikkapa aamiaisella leivän päällä.
Kalaneuvoksen marinoidut silakat ovat käyttövalmiissa uudelleensuljettavissa pakkauksissa useana eri makuvaihtoehtona. Pakkauksista riittää isommallekin seurueelle tai voit säilyttää pakkausta jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään saakka.
Valkosipulisilakkafilee valmistetaan Selkämerestä pyydetystä MSC-sertifioidusta kalasta. Valmistamme herkulliset silakkamarinadimme Turussa Martin Kalan tuotantolaitoksessa, joka on yksi Suomen merkittävimmistä silakkafileen valmistajista. Olemme panostaneet voimakkaasti silakkafileen tuotantoteknologiaan ja näin nostaneet silakkafileen laadun huippuunsa.
Suomalaisen nahattoman silakkafileen (59 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, herkullista valkosipulikastiketta, sokeria ja suolaa. Pakkauskoko on 2,5 kg.
Ainesosat
nahaton SILAKKAfilee (Clupea harengus membras) 59 %, vesi, rapsiöljy, sokeri, etikka, KANANMUNANKELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (valkosipuli 0,3%, valkopippuri, mustapippuri), sitruunatäysmehutiiviste, aromi, sakeuttamisaine (E415), säilöntäaine (E202). Silakan alkuperämaa: Suomi.
Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
---|---|
energia / energi | 841 kJ |
201 kcal | |
rasva / fett | 13,7 g |
josta tyydyttyneitä / varav mättat | 2 g |
hiilihydraatit / kolhydrater | 8,9 g |
josta sokereita / varav sockerarter | 8 g |
proteiini / protein | 11 g |
suola / salt | 1,9 g |
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri |