Savukirjolohifilee
Savukirjolohifilee on ruodoton ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruuanlaittoon ja sellaisenaan syötäväksi. Se sopii piirakkaan tai pastaan yhtä hyvin kuin leivän päälle tai salaattiin. Ehdottoman hyvä herkku se on myös kalapöytään makua tuomaan.
Lämminsavustetun kalan maku vaihtelee rakenteen mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että fileenä savustetussa kalassa savu maistuu hieman voimakkaammalta kokonaisena savustettuun kalaan verrattuna. Valikoimissamme onkin savustettua kirjolohta monessa muodossa. Löydät varmasti oman suosikkisi.
Ravitsemuksellisesti savukirjolohifilee on huippuluokkaa. Siinä on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.
Kirjolohemme kasvatetaan Suomen rannikoilla, Ahvenanmaalla sekä Ruotsissa. Pidämme huolta koko kirjolohen tuotantoketjusta aina mädistä ja kalanpoikasista valmiiseen savustettuun lopputuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Kasvatettu kirjolohi on eettinen ja ekologinen valinta. Sen kasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö ja lupajärjestelmä, ja ympäristöjärjestö WWF onkin nostanut suomalaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalalajien vihreälle listalle.
Olemme savustaneet kalaa vuosikymmenien ajan ja sitä kautta keränneet ja kehittäneet tietoa ja taitoa savustamisen saloista. Tuloksena on ylivoimainen maku ja korkea tasalaatuisuus, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme ensiluokkaisten raaka-aineiden ohella. Kalaneuvos on savukalojen markkinajohtaja Suomessa*.
*Lähde: Nielsen Homescan, 52 viikkoa päättyen 8.9.2019, total Suomi, ostot arvossa, tuoteryhmä total teollisesti pakattu kala (pl. kaupan merkit)
Tutustu runsaan reseptipankkimme kalaresepteihin. Valmista naposteltavaksi savulohisuupaloja, kokeile ihania lehtikaalilettuja savulohitäytteellä tai valmista helposti ruokaisaa savukirjolohisalaattia perunan kera. Mukavaa suolaista tarjottavaa koko perheelle ovat lämminsavulohivohvelit ja illanistujaisiin sopii ihanan raikas savukirjolohitostadas.
Joulusesongissa tuote myydään jouluisessa joulupukkipakkauksessa.
Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola, savuaromi. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja, Dk=Tanska.
Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
---|---|
energia / energi | 620 kJ |
148 kcal | |
rasva / fett | 6,7 g |
josta tyydyttyneitä / varav mättat | 1,7 g |
hiilihydraatit / kolhydrater | 0 g |
josta sokereita / varav sockerarter | 0 g |
proteiini / protein | 21,9 g |
suola / salt | 1,9 g |
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri |
Oli kyllä todella maukasta???meidän nirso 3,5v maistoi ja söi sitten aikamoisen annoksen. Ainoa miinus oli että on aika reippaasti suolaa.
Täyttä tavaraa ja maku mitä mahtavin savustetussa kirjolohessa.Ei muuta kuin keitetryt perunat kermaviili kastike ja savulohta lautaselle,ja tietysti hyvä salaatti.Ei voi kalamies muuta toivoa päivälliseksi.