Pippurimakrillitahna
Annoskoko: 20 annosta 10 min

Pippurimakrillitahna – nopea herkku yllätysvieraille
Yllätysvieraita tulossa? Pippurimakrillitahna leipien päällä pelastaa tilanteen, sillä nämä herkulliset leivät valmistuvat vain kymmenessä minuutissa! Näihin herkullisiin leipiin tarvitset vain Kalaneuvoksen savupippurimakrillifileetä, tuorejuustoa ja leipää. Levite valmistuu helposti ja nopeasti sekoittamalla savupippurimakrilli yhdessä tuorejuuston kanssa tasaiseksi massaksi.
Leiväksi sopii erinomaisesti makeahko limppu, saaristolaisleipä, ruisnapit tai vaikka vaalea rieska. Voit leikata leivän suupaloiksi tai jättää sen hieman suuremmiksi haukattaviksi leipäsiksi. Sivele levitettä leiville ja viimeistele leivät tuoreilla yrteillä ja menestys on taattu! Parhaat ohjeet ovat yleensä yksinkertaisia, minkä tämä mutkaton kalaruoka osoittaa. Voit käyttää pippurimakrillilevitettä myös esimerkiksi voileipäkakkuihin, kolmioleipiin ja croisanttien täytteeksi.
Valmistusaineet
- 400 g ruohosipulituorejuustoa
- 400 g Kalaneuvos pippurimakrillia
- yrttejä koristeeksi
Pippurimakrillitahna ohje
- Poista savupippurimakrillifileestä nahka.
- Murustele makrilli kulhoon. Sekoita makrilli ja tuorejuusto keskenään sekaisin kulhossa tai tehosekoittimessa.
- Lusikoi levitettä leiville, ruisnapeille, voileipäkakkuun tai vaikka kolmioleipien täytteeksi.
- Koristele ruoka halutessasi tuoreella tillillä, ruohosipulilla tai persiljalla.
Sopii erinomaisesti esimerkiksi voileipäkakkuihin, kolmioleipiin ja croisanttien täytteeksi.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 45 g
Energia 119 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatit 1 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0.2 g
Sokeri 1 g
Kolesteroli 18 mg