Loimulohisalaatti Micken tapaan
Annoskoko: 6 15 min

Loimulohisalaatti punajuurien ja omenan kera tuo väriä ruokapöytään
Loimulohisalaatti punajuurien ja omenan kera on ihastuttava resepti arkeen tai juhlaan. Sen on ideoinut meille ahvenanmaalainen kokki Michael Björklund, joka tunnetaan mm.ohjelmasta Strömsö. Loimulohisalaatti on superhelppo ja nopea herkku, joka onnistuu jokaiselta kotikokilta. Tämä ruoka on pelastus, kun haluat jotain hyvää ja nopeasti. Loimulohisalaatti sopii hyvin juhlavampaankin ateriaan, kuten jouluun. Se voidaan tarjota hyvin alkupalana tai se voi olla osa juhlapöydän tarjottavia. Loimulohisalaatissa maistuu ihanasta raikas omena ja punajuuri. Nämä ovatkin useasti käytetty makupari, jotka täydentävät toistensa makua.
Katso Micken reseptivideo alta ja valmista sen mukana.
Valmistusaineet
- 1 pkt Kalaneuvos Liekki loimulohifileepala 150g
- 1 omena
- 3 säilöttyä punajuurta
- 3 rkl tuorejuustoa
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
- hieman rucolaa
- parmesaania
Loimulohisalaatti Micken tapaan ohje
- Pilko omena ja punajuuret kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna valmiiksi loimutettua lohifileepalaa uunissa hetki, jotta se saa lämpöä.
- Levitä seos lautaselle ja asettele lohipalat päälle. Koristele rucolalla ja raastetulla parmesaanilla.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 98
Energia 105 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatit 5 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0.9 g
Sokeri 2 g
Kolesteroli 21 mg