Loimulohisalaatti Micken tapaan

Annoskoko: 6 15 min

Loimulohisalaatti punajuurten ja omenan kera

Loimulohisalaatti punajuurien ja omenan kera tuo väriä ruokapöytään

Loimulohisalaatti punajuurien ja omenan kera on ihastuttava resepti arkeen tai juhlaan. Sen on ideoinut meille ahvenanmaalainen kokki Michael Björklund, joka tunnetaan mm.ohjelmasta Strömsö. Loimulohisalaatti on superhelppo ja nopea herkku, joka onnistuu jokaiselta kotikokilta. Tämä ruoka on pelastus, kun haluat jotain hyvää ja nopeasti. Loimulohisalaatti sopii hyvin juhlavampaankin ateriaan, kuten jouluun. Se voidaan tarjota hyvin alkupalana tai se voi olla osa juhlapöydän tarjottavia. Loimulohisalaatissa maistuu ihanasta raikas omena ja punajuuri. Nämä ovatkin useasti käytetty makupari, jotka täydentävät toistensa makua.

Katso Micken reseptivideo alta ja valmista sen mukana.

Valmistusaineet

Loimulohisalaatti Micken tapaan ohje

  1. Pilko omena ja punajuuret kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna valmiiksi loimutettua lohifileepalaa uunissa hetki, jotta se saa lämpöä.
  3. Levitä seos lautaselle ja asettele lohipalat päälle. Koristele rucolalla ja raastetulla parmesaanilla.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 98

Energia 105 kcal

Proteiini 6 g

Hiilihydraatit 5 g

Rasva 7 g

Tyydyttynyt rasva 2 g

Ravintokuitu 1 g

Suola 0.9 g

Sokeri 2 g

Kolesteroli 21 mg