Lohimedaljongit grillissä
Annoskoko: 5 15 min

Lohimedaljongit grillissä ovat kesän kestosuosikki
Lohimedaljongit grillissä ovat kestosuosikki kesän grillaussesongissa. Mehevät medaljongit eli lohinyytit valmistat vaivattomasti grillissä tekemällä medaljongeille foliokupit, jotka estävät medaljonkien hajoamisen grillissä. Helpon lisukkeen medaljongeille saat tuoreesta parsasta tai kasvisvartaista. Lohimedaljongit voit valmistaa toki myös sisätiloissa paistinpannulla tai vaikka uunissa. Katso alta videolta vinkit lohimedaljonkien grillaamiseen!
Valmistusaineet
- 600 g Kalaneuvoksen lohimedaljonkeja
- 1 rkl Original kalamaustetta
- foliota
Lohimedaljongit grillissä ohje
- Aseta lohimedaljongit grillauksen kestävälle foliolle nahkapuoli alaspäin.
- Taittele folio veneeksi kalan ympärille.
- Mausta Kalaneuvoksen Original Kalamausteella.
- Grillaa medaljonkeja grillissä noin 10 min, kunnes kala on kypsää. Testaa kalan kypsyys haarukalla.
Tarkista kypsyys haarukalla ennen grillaamisen lopettamista. Lohi on kypsää, kun se lohkeaa kauniisti haarukalla painettaessa.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 127 g
Energia 250 kcal
Proteiini 23 g
Hiilihydraatit 1 g
Rasva 15 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0.8 g
Sokeri 0 g
Kolesteroli 83 mg