Kylmäsavulohinachot

Annoskoko: 4 20 min

Kalaneuvos - Kylmäsavulohinachot

Kylmäsavulohinachot – helppo resepti naposteluun

Kylmäsavulohinachot ovat helppo ja nopea herkku illanistujaisiin, leffailtaan tai muihin rentoihin naposteluhetkiin. Kylmäsavulohinachot ovat täydellinen yhdistelmä suolaista naposteltavaa ja raikasta kalaruokaa. Tämä herkullinen texmex-twistillä varustettu resepti tuo yhteen nachojen rapeuden, kylmäsavulohen täyteläisen maun ja tuoreet vihannekset. Ripaus jalapenoa tuo sopivasti potkua, ja kokonaisuus viimeistellään raikkaalla sitruunaranskankermalla ja silauksella korianteria.

Valmistusaineet

Päälle:

  • 2 jalapenoa
  • 2 tomaattia
  • 2 avokadoa
  • 1 lime
  • 1 punasipuli
  • ½ ruukkua tuoretta korianteria

Juustokastike:

  • 2 dl kermaa/ruokakermaa
  • 150 g raastettua cheddaria

Sitruunaranskankerma:

  • 1 tlk ranskankermaa
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria

Tarjoiluun:

  • sitruunaranskankermaa
  • salsaa

Kylmäsavulohinachot ohje

  1. Siivuta jalapenot. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutio ne. Hienonna sipuli, kuutio avokado ja leikkaa lime lohkoiksi. Leikkaa kylmäsavulohi kuutioiksi.
  2. Sekoita sitruunaranskankerman ainekset.
  3. Valmista juustokastike kuumentamalla ruokakerma kattilassa höyryäväksi ja lisäämällä raastettu cheddar pienissä erissä kerman joukkoon.
  4. Kokoa nachot laakealle tarjoiluvadille. Aseta pohjalle nachoja, päälle tomaatti- ja avokadokuutiot, hienonnettu sipuli ja kylmäsavulohisuikaleet. Valuta päälle juustokastike ja viimeistele nachot korianterinlehdillä. Tarjoa lisäksi sitruunaranksankermaa ja salsaa.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 4

Energia 933 kcal

Proteiini 26 g

Hiilihydraatit 55 g

Rasva 67 g

Tyydyttynyt rasva 25 g

Ravintokuitu 9 g

Suola 0 g

Sokeri 5 g

Kolesteroli 85 mg