Kylmäsavulohinachot
Annoskoko: 4 20 min

Kylmäsavulohinachot – helppo resepti naposteluun
Kylmäsavulohinachot ovat helppo ja nopea herkku illanistujaisiin, leffailtaan tai muihin rentoihin naposteluhetkiin. Kylmäsavulohinachot ovat täydellinen yhdistelmä suolaista naposteltavaa ja raikasta kalaruokaa. Tämä herkullinen texmex-twistillä varustettu resepti tuo yhteen nachojen rapeuden, kylmäsavulohen täyteläisen maun ja tuoreet vihannekset. Ripaus jalapenoa tuo sopivasti potkua, ja kokonaisuus viimeistellään raikkaalla sitruunaranskankermalla ja silauksella korianteria.
Valmistusaineet
- 1 pussi (300 g) nachoja
- 1 pkt (150 g) Kalaneuvos kylmäsavulohta
Päälle:
- 2 jalapenoa
- 2 tomaattia
- 2 avokadoa
- 1 lime
- 1 punasipuli
- ½ ruukkua tuoretta korianteria
Juustokastike:
- 2 dl kermaa/ruokakermaa
- 150 g raastettua cheddaria
Sitruunaranskankerma:
- 1 tlk ranskankermaa
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1 sitruunan raastettu kuori
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Tarjoiluun:
- sitruunaranskankermaa
- salsaa
Kylmäsavulohinachot ohje
- Siivuta jalapenot. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutio ne. Hienonna sipuli, kuutio avokado ja leikkaa lime lohkoiksi. Leikkaa kylmäsavulohi kuutioiksi.
- Sekoita sitruunaranskankerman ainekset.
- Valmista juustokastike kuumentamalla ruokakerma kattilassa höyryäväksi ja lisäämällä raastettu cheddar pienissä erissä kerman joukkoon.
- Kokoa nachot laakealle tarjoiluvadille. Aseta pohjalle nachoja, päälle tomaatti- ja avokadokuutiot, hienonnettu sipuli ja kylmäsavulohisuikaleet. Valuta päälle juustokastike ja viimeistele nachot korianterinlehdillä. Tarjoa lisäksi sitruunaranksankermaa ja salsaa.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 4
Energia 933 kcal
Proteiini 26 g
Hiilihydraatit 55 g
Rasva 67 g
Tyydyttynyt rasva 25 g
Ravintokuitu 9 g
Suola 0 g
Sokeri 5 g
Kolesteroli 85 mg