Kirjolohiwrapit
Annoskoko: 4 15 min

Kirjolohiwrap on makoisa ja nopea resepti arkeen
Nämä helpot ja herkulliset kirjolohiwrapit valmistuvat käden käänteessä eivätkä vaadi kypsentämistä, raastamista tai muuta näpertelyä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tortillaletuille levitetään vähärasvaisesta ranskankermasta ja raejuustosta valmistettu kastike, jonka päälle kootaan loput raaka-aineet, eli kasvikset, salaatti, yrtit ja Kalaneuvoksen syöntivalmis lämminsavukirjolohifilee. Kalawrapit kääritään napakoiksi rulliksi ja leikataan lopuksi keskeltä kahtia. Katso reseptivideo alta ja seuraa helppoa ohjetta keittiössä!
Valmistusaineet
- 400 g Kalaneuvos lämminsavukirjolohta
- 4 isoa (täysjyvä)tortillakuorta
- 1/2 dl raejuustoa
- 1/2 dl ranskankermaa (18%)
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 tuore paprika
- 1/2 tuore kurkku
- 200 g salaattisekoitusta
- 1 dl tilliä
- 1 rkl chilikastiketta
Kirjolohiwrapit ohje
- Sekoita raejuusto, ranskankerma ja sitruunanmehu keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi.
- Sivele tortillakuorille ranskankermakastiketta ja lisää päälle reilusti kasviksia, salaattia ja savukirjolohta.
- Jos pidät tulisesta ruoasta, lisää vielä muutama tippa chilikastiketta.
- Viimeistele tillillä.
- Kääri rullalle ja leikkaa keskeltä halki. Nauti kevyenä ja ravitsevana lounaana.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 312 g
Energia 394 kcal
Proteiini 30 g
Hiilihydraatit 33 g
Rasva 14 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 1.6 g
Sokeri 4 g
Kolesteroli 65 mg