Grillatut kirjolohinyytit

Annoskoko: 5 2 h

Kirjolohinyytit grillissä

Grillatut kirjolohinyytit chilimarinadilla ja paprikasalaatilla

Grillatut kirjolohinyytit chilimarinadilla ja paprikasalaatilla on raikas ja herkullinen kokonaisuus, joka valmistuu helposti grillissä. Katso ohjevideo alta ja kokeile itse.

Valmistusaineet

  • 750 g Kalaneuvoksen kirjolohifileetä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 2 rkl sambal oelekia
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 iso pala inkivääriä, raastettuna
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta

Grillattu paprikasalaatti

  • 180 g grillattua paprikaa
  • 100 g kivettömiä mustia oliiveja
  • 150 g fetajuustoa
  • 1 sitruuna
  • Mustapippuria

Grillatut kirjolohinyytit ohje

  1. Leikkaa kirjolohi viiteen yhtä suureen palaan. Tee jokaiseen palaan viilto lähes pohjaan asti ja taita palat niin, että saat ”medaljongin”.
  2. Muotoile kahdesta alumiinifolioarkista ”vene” kalan ympärille niin, että yläosa jää avoimeksi. Suolaa ja pippuroi kala.
  3. Sekoita loput ainekset marinadiksi, levitä marinadi kalojen päälle ja laita kylmään vähintään tunniksi, mieluiten yön yli.
  4. Lisää kalapakettien päälle grillattu paprikasalaatti ja grillaa pakkauksia keskilämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes kalan sisälämpötila on 52 °C.
  5. Tarjoile esimerkiksi hyvän salaatin kanssa.

Grillattu paprikasalaatti ohje

  1. Hienonna paprika ja oliivit karkeasti, laita kulhoon ja murenna joukkoon fetajuusto.
  2. Raasta sitruunan kuori joukkoon ja mausta mustapippurilla.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 280

Energia 426 kcal

Proteiini 35 g

Hiilihydraatit 13 g

Rasva 27 g

Tyydyttynyt rasva 8 g

Ravintokuitu 2 g

Suola 0 g

Sokeri 8 g

Kolesteroli 121 mg