Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain
Annoskoko: 4 30 min

Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain – kesän herkullisin grilliresepti
Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain Chef Wallinin tapaan tuo kesäpöytään raikkaita Välimeren tuulia. Se on herkullinen ja helppo kesäresepti, jossa yhdistyvät suomalainen kala ja kreikkalaiset maut – fetaa, tomaattia ja basilikaa unohtamatta.
Valmistusaineet
- 500 g Kalaneuvoksen kirjolohifilee
- 15 kirsikkatomaattia halkaistuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 tl hunajaa
- ½ tl mustapippuria
- 1/3 tl savupaprikaa
- kourallinen basilikaa
- 200 g fetajuustoa murennettuna
Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain ohje
- Kuivaa ja suolaa lohifilee. Siirrä se folion päälle ja tee siitä kaukalo
- Sekoita muut ainekset kulhossa ja kaada lohen päälle.
- Grillaa ritilällä kunnes fetajuusto on saanut kauniin kullanruskean pinnan. Voit käyttää grillin sijasta myös uunia, 225 astetta ja 20 min.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 250
Energia 423 kcal
Proteiini 30 g
Hiilihydraatit 4 g
Rasva 31 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 3.7 g
Sokeri 0 g
Kolesteroli 100 mg