Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain

Annoskoko: 4 30 min

Kalaneuvos - Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain

Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain – kesän herkullisin grilliresepti

Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain Chef Wallinin tapaan tuo kesäpöytään raikkaita Välimeren tuulia. Se on herkullinen ja helppo kesäresepti, jossa yhdistyvät suomalainen kala ja kreikkalaiset maut – fetaa, tomaattia ja basilikaa unohtamatta.

Valmistusaineet

  • 500 g Kalaneuvoksen kirjolohifilee
  • 15 kirsikkatomaattia halkaistuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl hunajaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1/3 tl savupaprikaa
  • kourallinen basilikaa
  • 200 g fetajuustoa murennettuna

Grillattu kirjolohi kreikkalaisittain ohje

  1. Kuivaa ja suolaa lohifilee. Siirrä se folion päälle ja tee siitä kaukalo
  2. Sekoita muut ainekset kulhossa ja kaada lohen päälle.
  3. Grillaa ritilällä kunnes fetajuusto on saanut kauniin kullanruskean pinnan. Voit käyttää grillin sijasta myös uunia, 225 astetta ja 20 min.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 250

Energia 423 kcal

Proteiini 30 g

Hiilihydraatit 4 g

Rasva 31 g

Tyydyttynyt rasva 11 g

Ravintokuitu 1 g

Suola 3.7 g

Sokeri 0 g

Kolesteroli 100 mg