Julkaistu: 30.03.2017
Kalaneuvos mukana Fastfood & Café & Ravintola -messuilla 2017
Kalaneuvos oli mukana Fastfood & Café & Ravintola -messuilla Helsingin messukeskuksessa 8.–9.3.2017.
Osastollamme olivat mukana vuoden 2016 kokkiolympialaisten catering-sarjassa kultaa voittaneet Fazer Culinary Teamin kokit Matti Tikka ja Lilli Jyräs. He valmistivat messuvieraille kirjolohesta maistiaisia.
Kahden vuoden välein järjestettävillä Fastfood & Café & Ravintola -messuilla vieraili tänä vuonna 13000 kävijää, ja tunnelma oli Kalaneuvoksen osastolla kahden päivän ajan korkealla!
HoReCa-asiakkaiden yhteydenotot:
Jukka Paananen
Myyntipäällikkö, HoReCa
jukka.paananen(at)kalaneuvos.fi
Tel. 03 512 5823