Julkaistu: 25.10.2017

Avoimet työpaikat – Tehtaanjohtaja

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille.

Kalaneuvos Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita. Sastamalan kalanjalostusyksikkömme liikevaihto ylittää tänä vuonna 70 miljoonaa euroa ja työllistää reilun 100 henkilöä. Yhdessä kalankasvatusyritystemme kanssa liikevaihtomme nousee 125 miljoonaan euroon ja työllistämme noin 230 henkilöä.

Yrityksemme kasvaessa voimakkaasti etsimme Sastamalaan uuteen tehtävään muutosjohtamisesta innostuvaa

Tehtaanjohtajaa

Tehtävänäsi on kehittää yrityksen johtamista laaja-alaisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Vastaat tehtaan kustannustehokkuuden systemaattisesta kehitystoiminnasta sekä muutosten läpiviennistä. Tavoitteisiin päästäksesi työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksen muun johdon ja esimiesten kanssa, samalla pyrit löytämään tehokkuutta synnyttävää yhteistyötä muiden omistusyhteistyöyritysten (Nordic Fish -konserni) kanssa. Toimit osastojen vetäjien esimiehenä ja johdat heistä koostuvaa johtoryhmää. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu monipuolinen yleisjohdollinen kokemus, sekä näyttöjä kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä tuotannollisessa ympäristössä. Tarkastelet asioita laajasti tuotantotaloudellisesta näkökulmasta, ja olet aidosti kiinnostunut niin liiketoimintajohtamisen kuin henkilöstöjohtamisenkin kehittämisestä. Aiempi elintarviketeollisuuden kokemus ja toimialatuntemus eivät ole välttämättömiä, mutta arvostamme niitä. Olet rohkea ja karismaattinen, ja saat ihmiset mukaan muutokseen. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Kasvun ja tavoitteiden saavuttamisen myötä myös sinulle tarjoutuu uusia mahdollisuuksia laajentaa toimenkuvaasi.

Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Elsi Vatanen, puh. 050 300 7457 maanantaina 6.11. klo 9–15 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si MPS:n sivuilla 12.11.2017 mennessä.