Julkaistu: 23.08.2017

Avoimet työpaikat – Controller

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille.

Kalaneuvos – V. Hukkanen Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita. Sastamalan kalanjalostusyksikkömme liikevaihto ylittää tänä vuonna 70 miljoonaa euroa ja työllistää reilun 100 henkilöä. Yhdessä kalankasvatus-yritystemme kanssa liikevaihtomme nousee 125 miljoonaan euroon ja työllistämme noin 230 henkilöä.

Kasvumme jatkuessa haemme nyt Sastamalaan

Controlleria

Vastaat tehtävässäsi yhtiömme sisäisestä laskennasta, sekä talouden raportoinnista ja analysoinnista. Tehtäviisi kuuluu kustannuslaskennan kehittäminen ja ylläpito, minkä pohjalta tuotat informaatiota myynnille ja tuotekehitykselle sekä huolehdit varastoarvojen seurannasta. Toimit johtoryhmän sihteerinä, sekä johdon ja liiketoiminnan tukena monipuolisissa talouden tehtävissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (tradenomi, KTM) sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Kokemus elintarviketeollisuudesta on Sinulle eduksi. Olet motivoitunut kehittämään taloushallinnon toimintoja ja uusien tietojärjestelmien oppiminen sekä Excelin käyttö ovat Sinulle luontevaa. Työskentelytyyliltäsi olet analyyttisellä tavalla tietoa yhdistelevä ja kokonaisuuksia hahmottava. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelet hyvässä yhteistyössä myös eri osastojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kommunikoit tarvittaessa englanniksi, ruotsin kielen osaaminen on etu.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia näköalapaikalla kasvavassa ja menestyvässä perheyrityksessä, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tukenasi on innostunut ja motivoitunut työyhteisö, joka koostuu alansa ammattilaisista.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi 6.9.2017 mennessä.