Savulohifilee, buffet

Savulohifilee, buffet

Kalaneuvoksen savulohifilee, buffet on valmispaloiksi leikattuna erityisen kätevä tuote käytettäväksi silloin, kun haluat tarjoilla lämminsavustetun kalan mahdollisimman helposti tai isommalle ruokailijajoukolle esimerkiksi noutopöytään. Ruodottomana se on erittäin helppokäyttöinen vaihtoehto myös monipuoliseen ruuanlaittoon; vaikkapa piirakoihin, pastoihin ja salaatteihin.

Savulohifileen buffet-versio on erityisesti noutopöytää tai perheiden arkiruokailua varten suunniteltu. Valmiiksi siivutetut annospalat pitävät tuotteen siistin näköisenä tarjoilun alusta loppuun ja ruokahävikki on pienempää kokonaisiin savustettuihin fileisiin nähden.

Myös tarjoilun ja esillepanon helppous on tämän tuotteen suuri etu kokonaiseen fileeseen verrattuna. Arjen kiireessä voit vaikkapa keittää vain riisin tai perunat ja valmistaa salaatin ja tarjoilla ne syöntivalmiin buffet-fileen kanssa.

Kalaneuvoksen savulohifilee, buffet valmistetaan lohesta, joka on Pohjois-Norjan Lofoottien alueella ja Lofoottien pohjoispuolella kasvatettua. Lohet kuljetetaan kylmäkuljetusrekoilla suoraan Lofooteilta kalanjalostustehtaallemme Suomeen ja ne ovat jalostettavana ja savustettavissa jo vuorokausi perkuun jälkeen.

Savukalat lämminsavustettuina ovat Kalaneuvoksen tuoteryhmistä laajin ja tunnetuin. Kalaneuvoksella on savustamisesta vuosikymmenien kokemus, ja sen myötä tuloksena ovat savustettujen kalojen ylivoimainen maku ja korkea tasalaatuisuus, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme ensiluokkaisten raaka-aineiden ohella. Ei olekaan ihme, että olemme suurin kalansavustaja ja savukalojen markkinajohtaja maassamme*.
*Lähde: Nielsen Homescan, 52 viikkoa päättyen 8.9.2019, total Suomi, ostot arvossa, tuoteryhmä total teollisesti pakattu kala (pl. kaupan merkit)


Ainesosat
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar), suola, savuaromi.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 1047 kJ
250 kcal
rasva / fett 18,4 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 2,3 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 21,5 g
suola / salt 1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *