Savukirjolohifilee, buffet

Savukirjolohifilee, buffet

Kalaneuvoksen savukirjolohifilee buffet on saatavilla n. 700 gramman vakuumipakkauksessa ja tuotteena se on erityisesti noutopöytään suunniteltu versio fileestä. Valmiiksi siivutetut annospalat pitävät tuotteen siistin näköisenä alusta loppuun ja myös menekki ja hävikki ovat pienempiä kokonaiseen fileeseen verrattuna.

Savukirjolohifilee buffet on ruodoton ja helppokäyttöinen vaihtoehto sellaisenaan syötäväksi erityisesti noutopöytään tai muihin vastaaviin hetkiin, joissa valmiiksi leikatut annospalat ovat toimiva tapa tarjoilun näkökulmasta. Buffet-fileetä voi käyttää myös monipuoliseen ruoanlaittoon tavallisen savustetun fileen tapaan.

Kirjolohemme kasvatetaan Suomen rannikoilla, Ahvenanmaalla sekä Ruotsissa Nordic Troutin kalankasvattamoilla. Vastaamme kirjolohen tuotantoketjusta aina mädistä ja kalanpoikasista valmiiseen savustettuun tuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Kalaneuvoksen kasvatettu kirjolohi on eettinen ja ekologinen valinta, ja sen kasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö ja lupajärjestelmä. Ympäristöjärjestö WWF onkin nostanut suomalaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalalajien vihreälle listalle.

Olemme savustaneet kalaa vuosikymmenien ajan ja sitä kautta keränneet ja kehittäneet tietoa ja taitoa savustamisen saloista. Tuloksena on ylivoimainen maku ja korkea tasalaatuisuus, jotka muutenkin ohjaavat kaikkea toimintaamme ensiluokkaisten raaka-aineiden ohella. Kalaneuvos ei suotta ole savukalojen markkinajohtaja Suomessa*.
*Lähde: Nielsen Homescan, 52 viikkoa päättyen 8.9.2019, total Suomi, ostot arvossa, tuoteryhmä total teollisesti pakattu kala (pl. kaupan merkit)

Ravitsemuksellisesti sopivan rasvainen kirjolohi on huippuluokkaa. Sen lihassa on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia sekä Omega-3-rasvahappoja.

Reseptipankkimme kalaresepteistä löydät useita savukalaohjeita. Voit käyttää halutessasi buffet-fileetä ruoanlaitossa tavallisen savukirjolohifileen sijaan.


Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 620 kJ
148 kcal
rasva / fett 6,7 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,7 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 21,9 g
suola / salt 1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit