Kalaneuvoksen kirjolohisuikale kerma-hunajamarinoitu

kirjolohisuikale kermahunajamarinoitu

Kalaneuvoksen kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet kypsennetään paistamalla ne pannussa keskilämmöllä noin viisi minuuttia ja niitä ei tarvitse erikseen maustaa. Sopivasti maustetut kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet sopivat salaatteihin, pasta- ja uuniruokiin tai ne voi nauttia sellaisenaan paiston jälkeen riisin tai perunan kanssa.

Tuote on laktoositon, gluteeniton ja pakattu 250 g rasiaan.


Ainesosat
KIRJOLOHI viljelty (Oncorhynchus mykiss) (Suomi, Ruotsi, Norja), vesi, rapsiöljy, sokeri, suola 1,1 %, mausteet (sipuli, rosépippuri, tilli, paprika, valkopippuri, valkosipuli, korianteri), aromit (mustapippuri, kermanmakuinen hunaja, kurkuma, sitruuna, paprika), hiivauute, rasvajauhe, happamuudensäätöaine ( E 330), sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaineet (E202, E211).

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 802
192
rasva / fett 15
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,9
hiilihydraatit / kolhydrater 2,5
josta sokereita / varav sockerarter 1,8
proteiini / protein 13
suola / salt 1,1
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit