Heimon Sitruunamarinoitu kirjolohisuikale
Heimon sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet kypsennetään paistamalla ne pannussa keskilämmöllä noin viisi minuuttia ja niitä ei tarvitse erikseen maustaa. Sopivasti maustetut sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet sopivat pastaruokiin tai ne voi nauttia sellaisenaan paiston jälkeen riisin tai perunan kanssa. Valikoimastamme löytyy myös Heimon kerma-hunajamarinoituja sekä marinoituja kirjolohisuikaleita.
Tuote on laktoositon, gluteeniton ja pakattu 300 g rasiaan.
Ainesosat
KIRJOLOHI, viljelty (Oncorhynchus mykiss) 75 %, marinadi [vesi, rypsiöljy, suola, sokeri, mausteet (kuivattu ananas, paprika, mustapippuri, inkivääri, kurkuma), aromit (sitruuna, korianteri), happamuudensäätöaine (E330), sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaine (E211), väri (E160a)]
Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
---|---|
energia / energi | 687 |
164 | |
rasva / fett | 12 |
josta tyydyttyneitä / varav mättat | 1,5 |
hiilihydraatit / kolhydrater | 1,5 |
josta sokereita / varav sockerarter | 1,2 |
proteiini / protein | 13 |
suola / salt | 1,5 |
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri |
En ole ikinä ostanut noin huonoa kalaa. Mietin ihan että onko tämä edes kirjolohta. Väri harmaa, koko paketti täynnä pelkkää kalan rasva suikaletta muuta ohuen ohut ”liha” roikkui kalassa. Lisäksi hirveä määrä ruotoja. Onko tosiaan näin että suikale kalnne on tätä nykyä jätemyllystä otettu mitä sinne on jäänyt? Hyi kamala!
Siis herranjumala miten pahaa oli. Otin yhden haarukallisen enkä käsi sydämellä liioittele kun sanon: meinasi tulla hissi ylös. Tuollaista harvoin tapahtuu, olen kaikkiruokainen enkä ole mitenkään nirso, mutta tämä oli kyllä ala-arvoista. Heräsi ajatus, että onko tuotteen valmistuksessa mennyt jotain pieleen? Ei kai resepti ja kalan laatu voi oikeasti olla tuollainen?
Hyvä kastike tuli parsakaalin kanssa spagetille. Vähän pienikokoisia olivat palat, mutta maku oli mukavan sitruunainen.