Heimon Sitruunamarinoitu kirjolohisuikale

Sitruunamarinoitu kirjolohisuikale

Heimon sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet kypsennetään paistamalla ne pannussa keskilämmöllä noin viisi minuuttia ja niitä ei tarvitse erikseen maustaa. Sopivasti maustetut sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet sopivat pastaruokiin tai ne voi nauttia sellaisenaan paiston jälkeen riisin tai perunan kanssa. Valikoimastamme löytyy myös Heimon kerma-hunajamarinoituja sekä marinoituja kirjolohisuikaleita.

Tuote on laktoositon, gluteeniton ja pakattu 300 g rasiaan.


Ainesosat
KIRJOLOHI, viljelty (Oncorhynchus mykiss) 75 %, marinadi [vesi, rypsiöljy, suola, sokeri, mausteet (kuivattu ananas, paprika, mustapippuri, inkivääri, kurkuma), aromit (sitruuna, korianteri), happamuudensäätöaine (E330), sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaine (E211), väri (E160a)]

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 687
164
rasva / fett 12
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,5
hiilihydraatit / kolhydrater 1,5
josta sokereita / varav sockerarter 1,2
proteiini / protein 13
suola / salt 1,5
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit