Heimon Kerma-hunajamarinoitu kirjolohisuikale

Kerma-hunajamarinoitu kirjolohisuikale

Heimon kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet kypsennetään paistamalla ne pannussa keskilämmöllä noin viisi minuuttia ja niitä ei tarvitse erikseen maustaa. Sopivasti maustetut kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet sopivat pastaruokiin tai ne voi nauttia sellaisenaan paiston jälkeen riisin tai perunan kanssa.

Tuote on laktoositon, gluteeniton ja pakattu 300 g rasiaan.

Valikoimastamme löytyy myös Heimon sitruunamarinoidut sekä marinoidut kirjolohisuikaleet.


Ainesosat
KIRJOLOHI, viljelty (Oncorhynchus mykiss) 75 %, marinadi (vesi, rypsiöly, sokeri, suola, kasvirasvajauhe, vihannekset, mausteet (sipuli, valkosipuli, paprika, korianteri, sitruuna, rosepippuri, tilli), aromit ja mausteet (hiivauute, kerma, hunaja, piparjuuri), sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaineet (E211, E202), happamuudensäätöaine (E330).

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 720
173
rasva / fett 11,5
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,6
hiilihydraatit / kolhydrater 2,4
josta sokereita / varav sockerarter 1,3
proteiini / protein 14,9
suola / salt 1,5
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit