Savukirjolohisalaatti perunan kera
Annoskoko: 4 30 min

Savukirjolohisalaatti on helppo ja ruokaisa pääruokasalaatti
Savukirjolohisalaatti perunan kera on oiva kesäruoka, sillä sen valmistat vaivatta vaatimattomassakin kesäkeittiössä. Tämä ruoka ei kaipaa juurikaan esivalmisteluja, sinun tarvitsee vain keittää perunat kypsiksi ja pilkkoa kasvikset ja savukala sopivan kokoisiksi paloiksi. Jos käytät salaatissa uusia perunoita ei niitä tarvitse välttämättä kuoria.
Supernopean salaatin kokoat etukäteen keitetyistä perunoista ja Kalaneuvoksen käyttövalmiista savukirjolohesta. Kun kaipaat helppoa ja nopeaa ruokaa niin tämä ruokaohje on sinua varten! Tämä salaatti sopii hyvin salaatiksi myös noutopöytään tai vaikka ravitsevaksi lounassalaatiksi mukaan töihin.
Valmistusaineet
- 1 kpl Kalaneuvos lämminsavukirjolohifilee
- 3 keitettyä perunaa
- 1 punasipuli
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 jääsalaatti
- salaatinkastiketta
Savukirjolohisalaatti perunan kera ohje
- Paloittele kirjolohi.
- Keitä perunat ja viipaloi ne.
- Kuori ja paloittele punasipuli.
- Halkaise tomaatit.
- Revi salaatti tarjoiluvadille ja asettele päälle perunat, sipulit, tomaatit ja lohipalat.
- Tarjoile valitsemasi salaatinkastikkeen kanssa.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 349 g
Energia 341 kcal
Proteiini 30 g
Hiilihydraatit 15 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 1.1 g
Sokeri 5 g
Kolesteroli 76 mg