Lime-sitruuna kirjolohivuoka

Annoskoko: 4 40 min

Valmistusaineet

Lime-sitruuna kirjolohivuoka ohje

  1. Sekoita kaikki muut ainekset keskenään uunivuokaan paitsi pasta. Murenna feta päälle viimeisenä. Paista 200 asteisessa uunissa 30min.
  2. Keitä pasta
  3. Ota valmis vuoka uunista, sekoita joukkoon keitetty pasta, anna tekeytyä hetki ja nauti.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 311

Energia 554 kcal

Proteiini 27 g

Hiilihydraatit 27 g

Rasva 38 g

Tyydyttynyt rasva 11 g

Ravintokuitu 2 g

Suola 3 g

Sokeri 9 g

Kolesteroli 113 mg

Lime-sitruuna kirjolohivuoka on nopea arkiruoka

Lime-sitruuna kirjolohivuoka valmistuu nopeasti Kalaneuvoksen helpoista, valmiiksi marinoiduista kirjolohisuikaleista. Tämä ruoka on arjen pelastus: resepti vaatii vain vuoan, muutaman minuutin esivalmistelut ja 30 minuuttia uunissa. Katso alta Chef Wallinin video lime-sitruuna kirjolohivuoan valmistamisesta.