Lime-sitruuna kirjolohivuoka
Annoskoko: 4 40 min

Valmistusaineet
- 2 pkt Kalaneuvoksen sitruunamarinoitu kirjolohisuikale
- 1 kevätsipuli
- 200 g kirsikkatomaatteja
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 limen mehu
- 1 ruukku basilikaa
- 200 g fetajuustoa
- 1 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 200 g keitettyä pastaa
Lime-sitruuna kirjolohivuoka ohje
- Sekoita kaikki muut ainekset keskenään uunivuokaan paitsi pasta. Murenna feta päälle viimeisenä. Paista 200 asteisessa uunissa 30min.
- Keitä pasta
- Ota valmis vuoka uunista, sekoita joukkoon keitetty pasta, anna tekeytyä hetki ja nauti.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 311
Energia 554 kcal
Proteiini 27 g
Hiilihydraatit 27 g
Rasva 38 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 3 g
Sokeri 9 g
Kolesteroli 113 mg
Lime-sitruuna kirjolohivuoka on nopea arkiruoka
Lime-sitruuna kirjolohivuoka valmistuu nopeasti Kalaneuvoksen helpoista, valmiiksi marinoiduista kirjolohisuikaleista. Tämä ruoka on arjen pelastus: resepti vaatii vain vuoan, muutaman minuutin esivalmistelut ja 30 minuuttia uunissa. Katso alta Chef Wallinin video lime-sitruuna kirjolohivuoan valmistamisesta.