Kirjolohisuikalebowl Chef Wallinin tapaan

Annoskoko: 4 30 min

kirjolohisuikalebowl

Kirjolohisuikalebowl – terveellinen herkku

Kirjolohisuikalebowl on trendikäs herkku, jonka voi valmistaa lähes kaikista proteiineista sekä vihanneksista. Poke bowl on kotoisin Havaijilta ja alunperin sen pääraaka-aineena on käytetty raakaa, marinoitua tonnikalaa. Nykyään poke bowlista löytyy runsaasti erilaisia reseptejä ja erilaisilla aineksilla. Yhteistä kaikilla poke bowleilla on kulhomainen tarjoiluastia ja helposti suuhun haarukoitavat ainekset.

Chef Wallinin mysteeriboxista paljastui sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet ja hän valmisti siitä juurikin maittavan kirjolohisuikalebowlin. Voit seurata reseptivideota alta ja valmistaa poke bowlin sen mukana.

Valmistusaineet

  • 500 g Kalaneuvoksen Sitruuna-kirjolohisuikaleita
  • 250 g sushiriisiä
  • pala kurkkuaa
  • 1 kevätsipulin varsi
  • 2 avocadoa
  • Pak Choi salaattia
  • maissia
  • soijapapuja
  • korianteria
  • seesaminsiemeniä

Sushikastike:

  • 1 appelsiini
  • 1/2 dl Mirin riisiviiniä
  • 1/2 tl Suolaa

Srirachakastike:

  • 4 rkl srirachaa
  • 4 tl seesamiöljyä

Kirjolohisuikalebowl Chef Wallinin tapaan ohje

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja laita uunista grillivastus päälle.
  2. Levitä kirjolohisuikaleet pellille ja laita grillivastuksen alle paahtumaan noin 10 minuutiksi. Voit myös paistaa kirjolohisuikaleet pannulla.
  3. Sekoita keskenään appelsiinin mehu, mirini ja suola. Sekoita se keitetetyn riisin joukkoon laakealla astialla ja anna riisin jäähtyä.
  4. Valmista srirachakastike sekoittamalla ainekset keskenään.
  5. Hienonna kaikki vihannekset valmiiksi.
  6. Kokoa annos, kunnes riisi ja lohet ovat jäähtyneet.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 495

Energia 764 kcal

Proteiini 34 g

Hiilihydraatit 69 g

Rasva 37 g

Tyydyttynyt rasva 7 g

Ravintokuitu 10 g

Suola 2.9 g

Sokeri 10 g

Kolesteroli 75 mg