Kalapihvit
Annoskoko: 4 40 min

Valmistusaineet
- 500 g Kalaneuvoksen kirjolohisuikaleita
- 2 tl suolaa
- 1 sitruunan kuori
- 1 kananmuna
- 1 dl kermaa
- 1 ruukku tilliä hienonnettuna
- Pankojauhoja kuorrutukseen
- Voita paistamiseen
Kalapihvit ohje
- Laita tehosekoittimen kulho terineen pakastimeen vähintään 15 minuutiksi.
- Laita 250 g kirjolohisuikaleita kylmään kulhoon suolan ja sitruunankuoriraasteen kanssa.
- Sekoita kala tehosekoittimessa, kunnes se muodostaa pallon.
- Lisää kananmuna ja sekoita uudelleen, kunnes massa muodostaa taas pallon.
- Kaada joukkoon kerma vähitellen samalla sekoittaen.
- Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu tilli.
- Kääntele loput kirjolohisuikaleet massaan ja hienonnettu tilli ja muotoile taikinasta 8 palloa kostealla lusikalla. Laita pallot lautaselle, jossa on panko kuorrutusta.
- Painele pihvejä varovasti ja pyörittele ne pankossa.
- Paista pihvit voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Tarjoile mielellään perunamuusin, rusketun voin ja sitruunalohkon kanssa.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 192
Energia 408 kcal
Proteiini 29 g
Hiilihydraatit 12 g
Rasva 28 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 3 g
Sokeri 1 g
Kolesteroli 164 mg
Kalapihvit – sisältä mehevät, pinnalta rapeat
Kalapihvit kirjolohisuikaleista Micken tapaan on maistuva resepti arkeen. Kirjolohisuikaleista valmistat helposti sisältä mehevät ja pinnalta rapeat kalapihvit, joissa maistuu kevyesti sitruuna. Katso Micken video ohjeineen alta, testaa ja ihastu.