Club sandwich kirjolohipekonilla
Annoskoko: 2 20 min

Club Sandwich kirjolohipekonilla on täyttävä herkkuleipä
Club Sandwich kirjolohipekonilla on nopea ja täyttävä herkkuleipä, joka vie kielen mennessään. Tämä herkullinen kerrosvoileipä, yhdistää rapsakan kirjolohipekonin, sitruunaisen tilli-parmesaanimajoneesin ja tuoreet kasvikset. Lopputuloksena on mehevä maistuva lounas, iltapala tai treenien jälkeinen välipala, joka syntyy alusta loppuun noin 20 minuutissa.
Valmistusaineet
- 2 pkt Kalaneuvoksen kirjolohipekonia
- 6 kpl Paahtoleipää
- 2 Kananmunaa
- 1 dl Majoneesia
- ½ dl Tilliä hienonnettuna
- 1 Sitruunan kuori raastettuna
- 1 tl Sitruunanmehua
- 1 dl Parmesania raastettuna
- Ripaus suolaa ja mustapippuria
- Tomaatti viipaleita
- Kurkku viipaleita
- Salaattia
- Punasipulia ohuina renkaina
Club sandwich kirjolohipekonilla ohje
- Sekoita majoneesi, tilli, parmesaani, suola, mustapippuri, sitruunan kuori ja mehu. Laita jääkaappiin tekeytymään.
- Paista kirjolohipekonit pannulla. Paista samassa rasvassa kananmunat sekä paahda leivät.
- Täytä leivät majoneesilla, tomaatilla, kurkulla, salaatilla, punasipulilla ja kirjolohipekonilla. Toista kerros ja leikkaa kolmioleiviksi.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 458
Energia 826 kcal
Proteiini 42 g
Hiilihydraatit 50 g
Rasva 49 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 5 g
Suola 3 g
Sokeri 6 g
Kolesteroli 256 mg