Club sandwich kirjolohipekonilla

Annoskoko: 2 20 min

club-sandwich-kirjolohipekonilla

Club Sandwich kirjolohipekonilla on täyttävä herkkuleipä

Club Sandwich kirjolohipekonilla on nopea ja täyttävä herkkuleipä, joka vie kielen mennessään. Tämä herkullinen kerrosvoileipä, yhdistää rapsakan kirjolohipekonin, sitruunaisen tilli-parmesaanimajoneesin ja tuoreet kasvikset. Lopputuloksena on mehevä maistuva lounas, iltapala tai treenien jälkeinen välipala, joka syntyy alusta loppuun noin 20 minuutissa.

Valmistusaineet

  • 2 pkt Kalaneuvoksen kirjolohipekonia
  • 6 kpl Paahtoleipää
  • 2 Kananmunaa
  • 1 dl Majoneesia
  • ½ dl Tilliä hienonnettuna
  • 1 Sitruunan kuori raastettuna
  • 1 tl Sitruunanmehua
  • 1 dl Parmesania raastettuna
  • Ripaus suolaa ja mustapippuria
  • Tomaatti viipaleita
  • Kurkku viipaleita
  • Salaattia
  • Punasipulia ohuina renkaina

Club sandwich kirjolohipekonilla ohje

  1. Sekoita majoneesi, tilli, parmesaani, suola, mustapippuri, sitruunan kuori ja mehu. Laita jääkaappiin tekeytymään.
  2. Paista kirjolohipekonit pannulla. Paista samassa rasvassa kananmunat sekä paahda leivät.
  3. Täytä leivät majoneesilla, tomaatilla, kurkulla, salaatilla, punasipulilla ja kirjolohipekonilla. Toista kerros ja leikkaa kolmioleiviksi.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 458

Energia 826 kcal

Proteiini 42 g

Hiilihydraatit 50 g

Rasva 49 g

Tyydyttynyt rasva 9 g

Ravintokuitu 5 g

Suola 3 g

Sokeri 6 g

Kolesteroli 256 mg