Kalaneuvoksen kirjolohisuikale kerma-hunajamarinoitu
Kalaneuvoksen kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet kypsennetään paistamalla ne pannussa keskilämmöllä noin viisi minuuttia ja niitä ei tarvitse erikseen maustaa. Sopivasti maustetut kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet sopivat salaatteihin, pasta- ja uuniruokiin tai ne voi nauttia sellaisenaan paiston jälkeen riisin tai perunan kanssa.
Tuote on laktoositon, gluteeniton ja pakattu 250 g rasiaan.
Ainesosat
KIRJOLOHI viljelty (Oncorhynchus mykiss) (Suomi, Ruotsi, Norja), vesi, rapsiöljy, sokeri, suola 1,1 %, mausteet (sipuli, rosépippuri, tilli, paprika, valkopippuri, valkosipuli, korianteri), aromit (mustapippuri, kermanmakuinen hunaja, kurkuma, sitruuna, paprika), hiivauute, rasvajauhe, happamuudensäätöaine ( E 330), sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaineet (E202, E211).
| Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
|---|---|
| energia / energi | 802 |
| 192 | |
| rasva / fett | 15 |
| josta tyydyttyneitä / varav mättat | 1,9 |
| hiilihydraatit / kolhydrater | 2,5 |
| josta sokereita / varav sockerarter | 1,8 |
| proteiini / protein | 13 |
| suola / salt | 1,1 |
| laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri |