Rakkaudesta kirjolohipastaa

Annoskoko: 2 10 min

Rakkaudesta kirjolohipastaa

Rakkaudesta kirjolohipastaan on kirjaimellisesti nimetty resepti, jonka Chef Wallin on toteuttanut hyödyntäen Rakkaudella kylmäsavukirjolohisiivuja. Arkiruoan ei tarvitse olla monimutkaista tinkimättä hyvästä mausta. Tämä pasta on uskomattoman hyvänmakuinen, helppo ja nopea valmistaa. Valmistus vie aikaa vain pastan keittämisen ajan.

Kun haluat tehdä arjesta hieman parempaa, rakkauden kylmäsavukirjolohi tuo sen sinulle pöytään.

Valmistusaineet

  • 150 g pastaa (kuivapaino)
  • 1 pkt Kalaneuvoksen Rakkaudella kylmäsavukirjolohisiivuja
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl pastan keitinvettä
  • 2 dl suppilovahveroita
  • ½ tl suolaa ja mustapippuria
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia

Rakkaudesta kirjolohipastaa ohje

  1. Aloita keittämällä pasta reilusti suolatussa vedessä. Ota keitin vettä talteen 1dl.
  2. Pilko suppilovahveroita hieman ja paista hetki kuivalla pannulla.
  3. Lisää joukkoon pasta, pastavesi, kerma ja pilkottu kylmäsavukirjolohi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Lisää lopuksi vielä päälle ruohosipulit.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 390 g

Energia 440 kcal

Proteiini 21 g

Hiilihydraatit 45 g

Rasva 23 g

Tyydyttynyt rasva 5 g

Ravintokuitu 2 g

Suola 2 g

Sokeri 2 g

Kolesteroli 50 mg