Kirjolohisuikale-uunimunakas Micken tapaan

Annoskoko: 4 30 min

Kirjolohisuikalemunakas

Kirjolohisuikalemunakas – nopea arkiherkku

Kirjolohisuikalemunakas Micken tapaan valmistuu helposti Kalaneuvoksen sitruunamarinoiduista tai kerma-hunajamarinoiduista kirjolohisuikaleista. Tämä uunimunakas sopii hyvin nautittavaksi päivän jokaisella aterialla. Sillä täytät hyvin vatsasi ja saat varmasti puhtia päivään. Katso Micken video mysteeriboksista ja mitä sieltä paljastuikaan.

Valmistusaineet

  • 300 g Kalaneuvoksen kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet
  • 6 kananmunaa
  • 700 g kiinteää perunaa
  • 2 keltaista sipulia
  • 100 g fetajuustoa
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Kurkkusalaatti:

  • 1 kurkku
  • 1 ruukku tilliä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Lisäksi:

  • 200 g creme fraiche

Kirjolohisuikale-uunimunakas Micken tapaan ohje

Uunimunakas:

  1. Viipaloi peruna ja sipuli ohuiksi.
  2. Paista niitä uuninkestävässä paistinpannussa keskilämmöllä, kunnes ne ovat hieman pehmenneet, ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla.
  3. Vatkaa kananmunat ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kaada kananmunat paistettujen perunoiden päälle ja ripottele päälle kalasuikaleet ja lopuksi murustele päälle fetajuusto.
  5. Paista munakas 250 asteessa uunin grillitoiminnolla noin seitsemän minuuttia tai kunnes se on saanut kauniin värin.

Kurkkusalaatti:

  1. Leikkaa kurkun päät pois ja halkaise se puoliksi. Viipaloi sitten kurkku pitkiksi ohuiksi viipaleiksi ja laita ne kulhoon.
  2. Hienonna tilli karkeasti ja lisää se kurkun ja muiden aineiden kanssa ja anna seistä huoneenlämmössä noin 10 minuuttia.
  3. Tarjoa munakas kurkkusalaatin ja creme faichen kanssa.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 552

Energia 620 kcal

Proteiini 32 g

Hiilihydraatit 36 g

Rasva 38 g

Tyydyttynyt rasva 15 g

Ravintokuitu 3 g

Suola 4 g

Sokeri 4 g

Kolesteroli 371 mg