Kirjolohipekonipinsa

Annoskoko: 4 45 min

Kirjolohipekonipinsa

Kirjolohipekonipinsa – rapea ja raikas herkku arkeen ja viikonloppuun

Kirjolohipekonipinsa yhdistää mehevän italialaistyylisen pohjan, rapean kirjolohipekonin ja raikkaat täytteet herkulliseksi kokonaisuudeksi. Valmis pinsataikina tekee valmistuksesta superhelppoa – lisää vain täytteet ja paista. Tuloksena on rapea, kuohkea ja maukas tarjottava, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Valmistusaineet

  • 2 pkt valmiita pinsapohjia
  • 150 g Kalaneuvoksen kirjolohipekonia
  • 1 rkl ruokaöljyä paistamiseen
  • 2 viipaletta tuoretta ananasta
  • 10 kpl mietoja säilöttyjä pepperoneja
  • 1 ruukku rucolaa

Maustettu tuorejuusto:

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 sitruunankuori
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 valkosipulin kynsi raastettuna
  • ripaus suolaa
  • rouhaisu mustapippuria myllystä

Kirjolohipekonipinsa ohje

  1. Mausta tuorejuusto sitruunankuorella ja -mehulla, valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Paista pinsapohjat 220 asteisessa uunissa noin 5–7 minuuttia.
  3. Paista Kalaneuvoksen kirjolohipekoni rapeaksi pannulla, lisää tilkka öljyä. Nosta rapea kirjolohipekoni hetkeksi talouspaperin päälle valumaan.
  4. Kokoa pinsat. Levitä tuorejuusto täytettä pinsapohjien päälle. Lado päälle rapeaa pekonia, ananasta, pepperoneja ja rucolaa. Tarjoa heti.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 238

Energia 524 kcal

Proteiini 17 g

Hiilihydraatit 51 g

Rasva 27 g

Tyydyttynyt rasva 12 g

Ravintokuitu 3 g

Suola 2.7 g

Sokeri 6 g

Kolesteroli 55 mg