Kirjolohipekonipinsa
Annoskoko: 4 45 min

Kirjolohipekonipinsa – rapea ja raikas herkku arkeen ja viikonloppuun
Kirjolohipekonipinsa yhdistää mehevän italialaistyylisen pohjan, rapean kirjolohipekonin ja raikkaat täytteet herkulliseksi kokonaisuudeksi. Valmis pinsataikina tekee valmistuksesta superhelppoa – lisää vain täytteet ja paista. Tuloksena on rapea, kuohkea ja maukas tarjottava, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Valmistusaineet
- 2 pkt valmiita pinsapohjia
- 150 g Kalaneuvoksen kirjolohipekonia
- 1 rkl ruokaöljyä paistamiseen
- 2 viipaletta tuoretta ananasta
- 10 kpl mietoja säilöttyjä pepperoneja
- 1 ruukku rucolaa
Maustettu tuorejuusto:
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 sitruunankuori
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 valkosipulin kynsi raastettuna
- ripaus suolaa
- rouhaisu mustapippuria myllystä
Kirjolohipekonipinsa ohje
- Mausta tuorejuusto sitruunankuorella ja -mehulla, valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
- Paista pinsapohjat 220 asteisessa uunissa noin 5–7 minuuttia.
- Paista Kalaneuvoksen kirjolohipekoni rapeaksi pannulla, lisää tilkka öljyä. Nosta rapea kirjolohipekoni hetkeksi talouspaperin päälle valumaan.
- Kokoa pinsat. Levitä tuorejuusto täytettä pinsapohjien päälle. Lado päälle rapeaa pekonia, ananasta, pepperoneja ja rucolaa. Tarjoa heti.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 238
Energia 524 kcal
Proteiini 17 g
Hiilihydraatit 51 g
Rasva 27 g
Tyydyttynyt rasva 12 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 2.7 g
Sokeri 6 g
Kolesteroli 55 mg