Kirjolohipekoni-kananmunakupit
Annoskoko: 12 kpl 40 min

Kirjolohipekoni-kananmunakupit kruunaa brunssin
Kirjolohi-kananmunakupit sopivat brunssille ja välipalaksi. Ne ovat helppo ja proteiinipitoinen vaihtoehto, joissa rapea kirjolohipekoni toimii ”kuppina” joka täytetään mehevällä kananmunaseoksella.
Valmistusaineet
- 2 pkt kirjolohipekonia (200g)
- 10 kananmunaa
- 50 g pinaattia
- 100 g juustoraastetta
- kevätsipulia
- persiljaa
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl valkopippuria
- ruokaöljyä muffinipellin voiteluun
Kirjolohipekoni-kananmunakupit ohje
- Öljyä ohuelti muffinipellin kolot. Voit käyttää myös muita pieniä lämmönkestäviä astioita. Pyöräytä kirjolohipekonin viipale vuoan ympäri ja leikkaa ylimääräinen osa vuoan pohjalle.
- Riko munat laakeaan kulhoon ja vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Pilko kevätsipuli ja hienonna persilja. Lisää kevätsipuli, persilja, pinaatti, suola ja valkopippuri kananmunien joukkoon ja vatkaa kaikki tasaisesti sekaisin.
- Kaada seos muffinipellin koloihin ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Paista 180 asteessa noin 20 minuutin ajan. Anna sitten jäähtyä noin 10 minuuttia ja kupit varovaisesti koloistaan.
- Tarjoile lämpiminä tai siirrä jäähdyttyä ilmatiiviiseen rasiaan. Kirjolohipekoni-kananmunakupit säilyvät jääkaapissa kahdesta kolmeen päivään.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 75 g
Energia 141 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatit 1 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0.9 g
Sokeri 1 g
Kolesteroli 168 mg