Kirjolohipekoni-kananmunakupit

Annoskoko: 12 kpl 40 min

kirjolohipekoni-kananmunakupit

Kirjolohipekoni-kananmunakupit kruunaa brunssin

Kirjolohi-kananmunakupit sopivat brunssille ja välipalaksi. Ne ovat helppo ja proteiinipitoinen vaihtoehto, joissa rapea kirjolohipekoni toimii ”kuppina” joka täytetään mehevällä kananmunaseoksella.

Valmistusaineet

  • 2 pkt kirjolohipekonia (200g)
  • 10 kananmunaa
  • 50 g pinaattia
  • 100 g juustoraastetta
  • kevätsipulia
  • persiljaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • ruokaöljyä muffinipellin voiteluun

Kirjolohipekoni-kananmunakupit ohje

  1. Öljyä ohuelti muffinipellin kolot. Voit käyttää myös muita pieniä lämmönkestäviä astioita. Pyöräytä kirjolohipekonin viipale vuoan ympäri ja leikkaa ylimääräinen osa vuoan pohjalle.
  2. Riko munat laakeaan kulhoon ja vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Pilko kevätsipuli ja hienonna persilja. Lisää kevätsipuli, persilja, pinaatti, suola ja valkopippuri kananmunien joukkoon ja vatkaa kaikki tasaisesti sekaisin.
  3. Kaada seos muffinipellin koloihin ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Paista 180 asteessa noin 20 minuutin ajan. Anna sitten jäähtyä noin 10 minuuttia ja kupit varovaisesti koloistaan.
  4. Tarjoile lämpiminä tai siirrä jäähdyttyä ilmatiiviiseen rasiaan. Kirjolohipekoni-kananmunakupit säilyvät jääkaapissa kahdesta kolmeen päivään.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 75 g

Energia 141 kcal

Proteiini 10 g

Hiilihydraatit 1 g

Rasva 10 g

Tyydyttynyt rasva 3 g

Ravintokuitu 1 g

Suola 0.9 g

Sokeri 1 g

Kolesteroli 168 mg