Halloumi-kirjolohipekonihampurilainen
Annoskoko: 4 1 h

Halloumi-kirjolohipekonihampurilainen
Halloumi-kirjolohipekonihampurilainen on paljon enemmän kuin pelkkä hampurilainen – se tarjoaa maukkaan aterian, joka sopii täydellisesti rennon yhdessäolon hetkiin. Täyteläinen halloumi ja rapeaksi paistettu kirjolohipekoni muodostavat vastustamattoman yhdistelmän, joka vie perinteisen hampurilaisen aivan uudelle tasolle.
Jos etsit vaihtelua tavallisiin jauhelihapohjaisiin hampurilaisiin, tämä on erinomainen vaihtoehto. Se sopii täydellisesti kesäisiin grillijuhliin, illanistujaisiin ystävien seurassa tai vaikka koko perheen yhteisiin herkkuhetkiin – missä tahansa haluat nauttia hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta.
Tämä hampurilainen on erityisesti kalan ystävien unelma – maukas, ruokaisa ja takuulla mieleenpainuva!
Valmistusaineet
- 2 pkt (a 200 g) pyöreitä halloumisiivuja
- 150 g kirjolohipekonia
- 1 rkl ruokaöljyä paistamiseen
- 4 briossi hampurilaissämpylää
- 1 ruukku rucolaa
Sitruunamajoneesi:
- 200 g maustamatonta majoneesia
- 1 sitruunankuori
- 1 rkl sitruunamehua
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
Tillikurkut:
- 4 pientä (noin 250 g) avomaankurkkua
- 3 rkl tilliä hienonnettuna
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- 1/2 rkl sokeria
- ripaus suolaa
Halloumi-kirjolohipekonihampurilainen ohje
- Valmista tillikurkut. Viipaloi avomaankurkut ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkkujen joukkoon hienonnettu tilli, etikka, sokeri ja suola. Anna maustua hampurilaisten valmistuksen ajan.
- Mausta majoneesi sitruunankuorella ja -mehulla, sekä mustapippurilla.
- Paista kirjolohipekoni rapeaksi ruokaöljyssä. Paista myös halloumisiivut ja hampurilaissämpylät.
- Kokoa hampurilaissämpylän pohjalle tillikurkkuja, halloumia, rapeaa kirjolohipekonia ja rucolaa. Voitele hampurilaissämpylän kansi sitruunamajoneesilla ja paina hampurilaisen kanneksi.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 349
Energia 1007 kcal
Proteiini 35 g
Hiilihydraatit 37 g
Rasva 80 g
Tyydyttynyt rasva 23 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 11.8 g
Sokeri 8 g
Kolesteroli mg