Perheyrityksen

parhaalla taidolla

Kalaneuvos Oy

Kalaneuvos Oy, aiemmin V. Hukkanen Oy, on suomalainen perinteikäs perheyritys. Valmistamme herkullisia kalatuotteita yli 40 vuoden kokemuksella. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat taidokkaasti jalostetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Valmistamme kaikki Kalaneuvos-tuotteemme Suomessa.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja meille on kunnia-asia, että Kalaneuvoksen kala maistuu aina yhtä hyvältä.

Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo vuodesta 1975. Vuosien saatossa Kalaneuvos Oy:stä on kehittynyt alansa suurin toimija kotimaisilla kalamarkkinoilla. Tänä päivänä yritys on Suomessa alansa edelläkävijä, joka harjoittaa kalanjalostusta, kalan tukkukauppaa, maahantuontia ja vientiä. Silti kalatuotteemme syntyvät yhä perheen ja yrityksen perinteitä vaalien.

Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Myös perheyrityksen perinteet ja ennen kaikkea henkilöstömme ammattitaito sekä hyvinvointi ovat meille erittäin tärkeitä. Keskeinen sijaintimme on ihanteellinen sekä tuoreiden että valmiiden tuotteiden jakelun kannalta. Kala saadaan käsiteltäväksi nopeasti ja valmiiden tuotteiden toimitus eteenpäin on joustavaa kaikkialle Suomeen. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sastamalassa.

Kalaneuvos-merkkimme alta löytyy iso joukko laatutuotteita, ja jatkuva tuotekehitys tuo suomalaisten ruokapöytiin yhä uusia kalaherkkuja. Suurin osa tuotteistamme tehdään aina tuoreesta raaka-aineesta, ei pakasteesta. Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat lämminsavustetut, kylmäsavustetut ja graavatut kalat sekä tuoreet kalafileet. Kalaneuvos-tuotemerkillä kalatuotteita on saatavilla ympäri Suomen.

Laatu on lähtökohta kaikessa toiminnassamme

Korkean laadun varmistamiseksi fileoimme kaikki suuret kalafileemme käsin. Ruodot poistetaan koneellisesti ja fileet viimeistellään käsin. Huolelliset valmistusmenetelmämme takaavat laadukkaat tuotteet kuluttajille. Tuotantoketjumme perustuu tuoreuteen ja parhaan tason hygieniaan. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti ja FSSC 22000 -standardeihin perustuva elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä. Nämä sertifikaatit antavat raamit tehokkaaseen laadun ja elintarviketurvallisuuden hallintaan.

Hukkasen suurimpia asiakkaita ovat keskus- ja tukkuliikkeet, elintarviketeollisuus, HoReCa-sektori ja muut kala-alan toimijat. Valmistamme myös kaupan omia private label -merkkejä ja toimitamme kalajalosteita elintarviketeollisuudelle. Kalaneuvos Oy on nykyään alan vahva, moderni edelläkävijä, joka työllistää yli 100 henkilöä ja saavutti vuonna 2016 noin 60 miljoonan euron liikevaihdon.

Liikevaihdostamme 70 % muodostuu kalajalosteista ja 30 % kokonaisen peratun kalan myynnistä. Konserniimme on vuodesta 2013 kuulunut myös Turussa sijaitseva Martin Kala Oy, joka on erikoistunut silakan ja luonnonkalojen fileointiin sekä lipeäkalaan.

Syksyllä 2015 Hukkasen yrittäjäperhe osti kalankasvatuskonserni Taimen-yhtiöt Oy:n, joka työllistää yli 120 henkeä, ja jonka liikevaihto vuonna 2016 oli noin 41 miljoonaa euroa. Näin meistä tuli Suomen ainoa yritys, joka hallitsee tuoreen kirjolohen koko tuotantoketjun, mädistä ja kalanpoikasista aina valmiiseen tuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Vuonna 2017 kalankasvatustoimintamme laajentui entisestään, kun Hukkasen yrittäjäperheen omistama Nordic Fish Oy osti ruotsalaisen kalankasvatusyrityksen Slotts Lax Ab:n. Käsittelemme yhteensä yli 20 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa.

Valmistamme kaikki jalosteemme vastuullisesti Suomessa. Suosiomme salaisuus on ehdottomasti maku. Valmistusmenetelmät, parhaat raaka-aineet ja tarkka laadunvalvonta pitävät huolen, että tuotteemme maistuvat aina yhtä hyviltä!

wave