Pippurinen savukirjolohifilee

Pippurinen savukirjolohifilee

Pippurinen savukirjolohifilee on ruodoton ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruoanlaittoon ja sellaisenaan syötäväksi. Sen pinnassa on valmiiksi sopivan pippurinen maustepinta, joka tekee kalasta entistäkin makoisamman. Filee sopii hienosti ja näyttävästi kalapöytään näköä ja makua tuomaan.

Pippurinen savukirjolohifilee jalostetaan kasvatetusta kirjolohesta. Kirjolohemme kasvatetaan Nordic Troutin kalankasvattamoilla Suomen rannikoilla, Ahvenanmaalla sekä Ruotsissa. Kalaneuvos pitää tarkasti huolta koko kirjolohen tuotantoketjusta aina mädistä ja kalanpoikasista valmiiseen savustettuun tuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Kasvatettu kirjolohi on eettinen ja ekologinen valinta. Kalankasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö ja lupajärjestelmä, ja ympäristöjärjestö WWF onkin nostanut suomalaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalalajien vihreälle listalle.

Olemme savustaneet kalaa vuosikymmenien ajan ja sitä kautta keränneet ja kehittäneet tietoa ja taitoa savustamisen saloista. Tuloksena on ylivoimainen maku ja korkea tasalaatuisuus, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme ensiluokkaisten raaka-aineiden ohella. Lämminsavustetun kalan maku vaihtelee rakenteen mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että fileenä savustetussa kalassa savun maku maistuu hieman voimakkaammalta kokonaisena savustettuun verrattuna. Valikoimissamme onkin savustettua kirjolohta monessa muodossa. Löydät varmasti oman suosikkisi Kalaneuvoksen laajasta savukalojen valikoimasta.

Tuotetta ei tällä hetkellä valmisteta, joten se ei ole myöskään ostettavissa ruokakaupoista.


Ainesosat
Viljelty kirjolohi (Oncorhynchus mykiss), suola, persilja, mustapippuri, rosépippuri, paprika, maissimaltodekstriini, aromi, savuaromi. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä. FI=Suomi, SE=Ruotsi.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 620 kJ
148 kcal
rasva / fett 6,7 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,7 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 21,9 g
suola / salt 1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *