Mestarin savukirjolohifilee, pala

Mestarin savukirjolohifilee, pala

Mestarin savukirjolohifileepala on valmistettu aina tuoreesta raaka-aineesta, ei koskaan pakasteesta. Tuote on lämminsavustettu vahvasti punalihaisesta superior-kirjolohesta, joka tarkoittaa parasta laatuluokitusta kirjolohelle. Mestarin savukirjolohifileepala on ruodittu ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruuanlaittoon tai sellaisenaan nautittavaksi – esimerkiksi haluamasi lisukkeiden kera. Se sopii piirakkaan tai pastaan yhtä hyvin kuin leivän päälle tai salaattiin – tai sellaisenaan kalapöytään ja noutopöytään tuomaan makua.

Lämminsavustetun kalan maku vaihtelee rakenteen mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että fileenä savustetussa kalassa savu maistuu hieman voimakkaammalta kokonaisena savustettuun kalaan verrattuna. Valikoimissamme onkin savustettua kirjolohta monessa muodossa – löydät varmasti oman suosikkisi.

Ravitsemuksellisesti Mestarin savukirjolohifileepala on huippuluokkaa. Siinä on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.

Kirjolohemme kasvatetaan Suomen rannikoilla, Ahvenanmaalla sekä Ruotsissa. Pidämme huolta koko kirjolohen tuotantoketjusta aina mädistä ja kalanpoikasista valmiiseen savustettuun lopputuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Kasvatettu kirjolohi on eettinen ja ekologinen valinta. Sen kasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö ja lupajärjestelmä, ja ympäristöjärjestö WWF onkin nostanut suomalaisen ja ruotsalaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalalajien vihreälle listalle.

Olemme savustaneet kalaa vuosikymmenien ajan ja sitä kautta keränneet ja kehittäneet tietoa ja taitoa savustamisen saloista. Tuloksena on ylivoimainen maku ja korkea tasalaatuisuus, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme ensiluokkaisten raaka-aineiden ohella.

Tutustu runsaan reseptipankkimme kalaresepteihin.


Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola, savuaromi. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja, Dk=Tanska.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 620 kJ
148 kcal
rasva / fett 6,7 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,7 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 21,9 g
suola / salt 1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *