Saaristomeren kirjolohipyörykkä
Saaristomeren kirjolohipyörykät ovat sopivasti miedon makuisia ja meheviä kalapyöryköitä. Tuote on käyttövalmis sellaisenaan ja niiden lämmitykseen riittää vain noin viiden minuutin paisto pannulla keskilämmöllä. Saaristomeren kirjolohipyörykät ovat laktoosittomia ja sisältävät kalaa 84 %.
Saaristomeren kirjolohipyörykät sopivat erityisesti nopeaksi arkiruoaksi ja maistuvat erilaisten kalalle sopivien kastikkeiden kanssa. Lisukkeeksi sopivat perunamuusi, keitetyt perunat, höyrytetyt kasvikset, salaatit ja uunijuurekset. Voit tehdä näistä myös herkullisen pastakastikkeen tai kalapullavuoan. Nämä herkulliset kirjolohipyörykät voi syödä myös sellaisenaan tai leivän päällä.
Saaristomeren kirjolohipyöryköitä löydät hyvin varustetuista K-kaupoista.
Ainesosat
Viljelty kirjolohi (Oncorhynchus mykiss), Norjassa viljelty lohi (Salmo salar) 84%, korppujauho (vehnäjauho, hiiva) munamassa, sipuli, kasvikuitu (herne), suola, pippuri.
Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
---|---|
energia / energi | 1477 kJ |
353 kcal | |
rasva / fett | 29,3 g |
josta tyydyttyneitä / varav mättat | 3 g |
hiilihydraatit / kolhydrater | 10,2 g |
josta sokereita / varav sockerarter | 0,4 g |
proteiini / protein | 12,2 g |
suola / salt | 1 g |
laktoositon / laktosfri |