Juhla Kalaneuvos savukirjolohifilee

Juhla Kalaneuvos savukirjolohifilee

Juhla Kalaneuvos savukirjolohifilee on Juhla-sarjan erikoistuote. Sen valmistusprosessissa on joitakin eroavaisuuksia tavalliseen kokonaisena savustettuun kirjolohifileeseen verrattuna. Juhla-sarjan lämminsavutuotteet (kuten kaikki Kalaneuvoksen kylmäsavustetut ja graavatut kalat) valmistetaan aina tuoreesta, ei pakastetusta raaka-aineesta. Juhla-sarjan tuotteet on lisäksi savustettu nahkapuoli ylöspäin, jolloin kalan lihan mehevyys säilyy parhaimpana. Savustuksen jälkeen kirjolohifilee on nostettu kulta-alustalle ennen pakkauksen sulkemista, mikä säilyttää savustetun kalan maut erityisen pitkään.

Edellä mainituista syistä Juhla Kalaneuvos savukirjolohifilee on erikoistuote, jonka saatavuus on rajattua. Tuotetta on saatavissa parhaiten juhlasesongeissa, kuten joulun aikaan. Juhla-sarjaamme kuuluu myös Juhla Kalaneuvos savulohifileepala, joka on valmistettu samaan tapaan kuin tämä Juhla-sarjan kokonainen kirjolohifilee. Voit käyttää Juhla-sarjan tuotteita ruoanvalmistuksessa samaan tapaan kuin tavallistakin lämminsavustettua kalaa. Ehkä parhaimmillaan Juhla-sarjan erikoistuotteet ovat kuitenkin pelkältään nautittuina, esim. juhlavissa noutopöydissä.


Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä; FI=Suomi, SE=Ruotsi, NO=Norja.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 657 kJ
157 kcal
rasva / fett 7,7 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,7 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 21,9 g
suola / salt 1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *