Heimon Marinoitu kirjolohisuikale
Heimon marinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Tuotetta kypsennetään paistamalla pannussa keskilämmöllä noin viisi minuuttia ja niitä ei tarvitse erikseen maustaa. Sopivasti pippurilla maustetut kirjolohisuikaleet sopivat pastaruokiin tai ne voi nauttia sellaisenaan paiston jälkeen riisin tai perunan kanssa.
Tuote on laktoositon, gluteeniton ja pakattu 300 g rasiaan.
Valikoimastamme löytyy myös Heimon kerma-hunajamarinoidut sekä sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet.
Ainesosat
KIRJOLOHI, viljelty (Oncorhynchus mykiss) (75 %), marinadi [vesi, rypsiöljy, suola, sokeri, mausteet (mustapippuri, SINAPINSIEMEN, sipuli, paprika, sitruunapippuri, tilli, persilija), luontaiset aromiaineet (sitruuna, paprika), sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaine (E211, E202), happamuudensäätöaine (E330)].
Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
---|---|
energia / energi | 746 |
178 | |
rasva / fett | 13 |
josta tyydyttyneitä / varav mättat | 1,3 |
hiilihydraatit / kolhydrater | 1,7 |
josta sokereita / varav sockerarter | 0,9 |
proteiini / protein | 13 |
suola / salt | 1,5 |
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri |