Kylmäsavulohi tagliatelle

Annoskoko: 4

Kylmäsavulohi tagliatelle resepti Kalaneuvos

Valmistusaineet

n. 200 g Kalaneuvos kylmäsavulohta tai kylmäsavukirjolohta siivuina
1 pieni sipuli
1 tl voita
suolaa
300 g Tagliatelle nauhapastaa
2 rkl kaprista
3 dl kevytkermaa
1 tl vihanneslientä
1 tl sitruunamehua
pippuria
valkosipulisuolaa
3 rkl valkoviiniä
100 g cashewpähkinöitä
1 kananmuna

Tee näin

  1. Hienonnan sipuli ja kuullota se voissa.
  2. Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
  3. Hienonna kaprikset ja suikaloi kirjolohi.
  4. Lisää kaprikset, lohi ja kerma kuullotetun sipulin joukkoon ja hauduta 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
  5. Lisää kasvisliemi, sitruunamehu, valkosipulisuola ja viini. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Paahda cashewpähkinät pannulla ilman rasvaa.
  7. Kaada tagliatellen keitinvesi pois ja sekoita raaka kananmuna pastan joukkoon.
  8. Annostele tagliatelle lautasille, lisää kylmäsavulohikastiketta ja ripottele pinnalle cashewpähkinöitä
Takaisin resepteihin Tulosta sivu

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.